Imatge de l'interior d'un tren

Abusen d'una dona en un tren amb gent davant i ningú intervé en cap moment

La víctima va ser agredida sexualment i cap passatger la va ajudar

Commoció pel que li ha passat a una dona mentre viatjava en tren a Pennsilvània, als Estats Units. Estem tan acostumats a la violència que fins i tot i ha qui és incapaç de reaccionar quan la presencia.

Això és precisament el que li va passar a una dona quan anava en un tren a l'estat americà. Va ser agredida sexualment per un home davant l'atenta mirada de la resta de passatgers del vagó.

Ningú va fer res per a ajudar-la mentre ella intentava desfer-se de l'agressor, sense èxit. L'home va fer el que va voler amb ella i la resta dels presents van obviar el moment com si res.

El terror de la dona va augmentar quan va veure que ningú l'ajudava. Per sort, les càmeres ho van gravar tot i, gràcies a això, el violador va ser detingut a l'acte.

Viola una dona en un tren davant la resta de passatgers

Eren les onze de la nit quan dimecres passat una dona va pujar a un tren de la línia Market-Frankford de l'Autoritat de Transport del Sud-est de Pennsilvània (SEPTA) direcció a la ciutat d'Upper Darby.

Res li feia pensar que aquest trajecte es convertiria en un autèntic malson. Un home d'uns 35 anys se li va llançar a sobre amb intenció d'agredir-la sexualment. Mentrestant, la resta de passatgers va presenciar l'escena sense fer res per a intentar ajudar la dona.

Només una trucada als serveis d'emergència va alertar del que estava passant. «L'assalt va ser observat per un empleat de SEPTA, que va trucar a emergències», explica Andrew Busch, portaveu de SEPTA. «Això va permetre als agents respondre immediatament i detenir el sospitós a l'acte», assenyala el comunicat de l'empresa de transport.

L'agressor respon al nom de Fiston Ngoy i va ser arrestat immediatament. El superintendent Timothy Bernhardt confirma que la dona va ser traslladada a l'hospital i que es troba bé.

Ningú va intervenir per a ajudar la víctima

Mentre la dona estava sent agredida sexualment, cap passatger va fer res per a prestar-li auxili. L'empleat de SEPTA va informar del que havia passat, però en interval de temps que va durar l'agressió ningú va ajudar la víctima.

Així ho testifiquen les càmeres de vigilància que van registrar el moment de l'agressió i van ajudar a que es detingués el violador. «És pertorbador, estic en xoc, no tinc paraules per a això», explica Bernhardt davant la passivitat de la resta de passatgers.

«Simplement, no em puc creure que veiessin el que li estava passant a la dona i ningú l'ajudés», afegeix el superintendent. L'agressor serà jutjat per violació, i demanen als testimonis que es posin en contacte amb les autoritats.