Pla general de l'interior de l'estació de metro de Santa Eulàlia

Abusen sexualment d'una dona al metro de Barcelona

Els fets van tenir lloc dilluns al migdia

Nova agressió sexual a Catalunya. Aquest cop, ha tingut lloc al metro de Barcelona, més concretament a un ascensor de les seves instal·lacions. Presumptament, un home va seguir una dona que es dirigia a l'ascensor i, un cop dins, va tocar-li el cul i els genitals.

Posteriorment, quan les portes van obrir-se, la dona va marxar i va aconseguir entrar a una perruqueria on va patir un atac d'ansietat. 

Una dona ha denunciat als Mossos d’Esquadra una agressió sexual que va patir en un ascensor del metro de Barcelona, a la parada de Tarragona de la Línia 3.

Els fets van tenir lloc dilluns al migdia. Segons el seu relat, va agafar l’ascensor per sortir al carrer i un home va córrer per poder entrar. Ella el va esperar. Durant el trajecte, l’home li va dir que la coneixia i li va tocar el cul i els genitals.

Segons explica en la denúncia que ella mateixa ha publicat a Twitter, es va quedar petrificada de por i no va saber reaccionar, i l’home li va dir que ella l’excitava. Quan es va obrir l’ascensor, ella va sortir a pas ràpid i ell la va seguir fins que ella va entrar a la perruqueria on normalment va, on va patir una crisi d’ansietat.

«Hola, TMB ahir vaig patir una agressió sexual a les vostres instal·lacions. Jo no soc de les que m'amago i adjunto denuncia a Mossos d'Esquadra perquè no crec en els col·lectius subvencionats LGTBI que doneu suport amb ximpleries de polítiques propagandístiques i els meravellosos agents violetes».

TMB li ha respost també per les xarxes per lamentar la situació i posar-se a la seva disposició. Han traslladat el missatge al departament de seguretat i col·laboraran en tot moment amb les autoritats.

▶️ El vídeo de la setmana

Nova agressió sexual a Montjuïc

Els Mossos d'Esquadra estan investigant una agressió sexual a la zona de Montjuïc, a Barcelona. Segons la policia catalana els fets van tenir lloc el 30 de juliol a les 5 de la matinada, però no van transcendir fins al mes d'agost. Les mateixes fonts apunten que l'agressió es va produir a prop de l'Estadi Olímpic. La víctima ha presentat denúncia.