Un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM)

Tràgic accident laboral a Girona per una explosió: dos homes ferits molt greus

Una de les víctimes ha hagut de ser traslladada en helicòpter

Nou i tràgic accident laboral a Catalunya. Dos operaris han patit cremades quan els ha explotat un quadre elèctric en una empresa paperera de Sarrià de Ter, al Gironès.

L'accident laboral ha passat cap a tres quarts de vuit del matí. Els dos homes, que són d'una empresa externa, estaven fent tasques de reparació i manteniment dins el recinte de la paperera Hinojosa. Per causes que es desconeixen, s'ha produït una deflagració d'un quadre elèctric i ha ferit els dos treballadors.

Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat Policia Local, que ha rebut l'avís a través del 112, els Bombers de la Generalitat, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i els Mossos d'Esquadra. Un dels ferits ha estat traslladat en helicòpter en estat greu fins a la Vall d'Hebron. L'altre ha ingressat a l'hospital Josep Trueta, on se l'ha portat en ambulància.

▶️ El vídeo de la setmana

Un dels treballadors ferit molt greu

L'avís de l'accident laboral s'ha rebut aquest matí. Així ho han informat tant el cos dels Bombers de la Generalitat com el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a les seves respectives xarxes socials.

«A Sarrià de Ter hi hem desplaçat 3 dotacions. Quan hi hem arribat no hi havia incendi. Hem revisat i ventilat la instal·lació».

«Accident laboral, aquest matí, a Sarrià de Ter. Activades 3 unitats terrestres i 1 helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Deflagració en un quadre elèctric, amb 2 afectats: 1 home en estat greu, traslladat a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona i 1 home traslladat a l'Hospital Trueta de Girona».

Les dues víctimes es trobaven en el seu lloc de treball, el qual consistia en l'àmbit de la reparació i el manteniment, quan un quadre elèctric els ha explotat a sobre.

Fins al lloc dels fets hi han anat la Policia Local de Sarrià, tres dotacions dels Bombers, els Mossos d'Esquadra, tres ambulàncies del SEM i un helicòpter medicalitzat.

Quan els Bombers  de la Generalitat han arribat a lloc, a la zona ja no hi havia incendi, però sí la fumera de la deflagració. Els Bombers han assegurat la zona i han revisat i ventilat la instal·lació.