Un home lligat de mans després de ser detingut

Acaba amb la vida del fill de 21 anys de la seva parella en una baralla familiar

La mare del jove també va resultar ferida quan intentava defensar el jove

Un jove de tan sols 21 anys ha mort durant la matinada d'aquest dissabte a mans del seu padrastre. La víctima ha estat apunyalada per la parella de la seva mare al barri de la Concepción de Cartagena, a Múrcia.

Tot hauria passat a conseqüència d'una baralla familiar. El presumpte agressor ja ha estat detingut, segons han informat fonts pròximes a el cas.

Apunyalat mortalment de matinada pel seu padrastre

Eren les 23.13 hores de la nit quan es serveis d'emergències de la zona rebien diverses trucades alertant del que havia succeït. Segons la versió oficial, van ser diversos els veïns que, alarmats pels crits i els forts sorolls, van trucar al número d'emergències 112 per demanar ajuda.

Els veïns de la zona haurien escoltat, en plena nit, crits i com es produïa una baralla fora del normal a la casa de la família. Posteriorment, sembla que van començar a arribar trucades que avisaven que hi hauria una persona ferida en el mateix domicili.

Després de rebre l'avís nocturn, diverses patrulles de la Policia Local es van desplaçar fins al lloc. Van ser els agents els que van sol·licitar, al seu torn, assistència sanitària per a dues persones que es trobaven ferides.

Llavors, fins a la casa en qüestió es van desplaçar també dues unitats mòbils d'emergències, amb sanitaris de la Gerència d'Urgències i Emergències Sanitàries 061 de la Regió de Múrcia.

Un cop al lloc dels fets, van intentar atendre les dues persones que havien resultat ferides. Una d'elles era un jove de 21 anys, mentre que en el segon cas es tractava de la seva mare, de 38 anys. Tots dos haurien estat ferits per la parella de la dona i padrastre del noi. Per desgràcia, en el moment d'arribada dels serveis d'emergències ja no es podia fer res per salvar la vida del noi.

El jove va morir al mateix lloc, a conseqüència de les greus ferides que li havien estat ocasionades. I és que el presumpte agressor li hauria atacat amb un ganivet a punyalades. Les ferides van acabar causant-li la mort. Sembla que el noi hauria rebut una de les punyalades al coll, cosa que li va provocar una greu ferida.

D'altra banda, la dona també va patir ferides, presumptament, a mans del mateix home. Hauria estat mentre intentava defensar al seu fill de l'agressió del detingut.

Ella, per sort, va poder ser estabilitzada i traslladada d'urgència fins a un hospital. Ara mateix es trobaria encara ingressada a l'hospital de Santa Lucia. A més d'atenció mèdica, allà mateix estaria rebent també vigilància psiquiàtrica, davant la tragèdia traumàtica que acabava de patir, en perdre el seu fill gran.

Dos nens de 13 i 6 anys també eren a la casa en el moment de l'agressió

Una altra de les coses que han transcendit sobre el succés és que les tres persones fins ara esmentades no eren les úniques que estaven presenciant els dramàtics fets. 

Dos nens de 6 i 13 anys es trobaven en el domicili, i van ser testimonis de tot en el moment que va iniciar-se la baralla. Ara bé, els petits van aconseguir fugir de la casa abans de la brutal agressió que va acabar amb la mort del jove de 21 anys.

De fet, va ser el nen més gran qui va tenir la iniciativa d'emportar-se el més petit a fora. Després de tot el que ha passat, els Serveis Socials van ser informats de la situació.

Aquests ja s'haurien fet càrrec dels dos petits, tot i que encara no se sap què passarà amb ells després de tot el que han viscut. De moment és tota la informació que es té sobre el cas