Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un cotxe en haver xocat amb unes lletres al poble de Fonts.

Entra a tota pastilla en un poble i destrossa les lletres de l'entrada

El conductor, de 22 anys, va perdre el control del seu cotxe

Surrealista accident a Sant Joan de Les Fonts. Havien passat quarts de deu del passat diumenge a la petita població de la Garrotxa quan un cotxe a tota pastilla va pertorbar la calma. I és que un vehicle de color vermell es va encastar ahir contra les lletres decoratives que donen la benvinguda al poble. 

Els fets van passar a les 09.38 hores del matí i les dues persones que viatjaven al cotxe van resultar il·leses. Segons el Diari de Girona, el conductor del vehicle, de 22 anys, va perdre el control del cotxe i es va estavellar contra el cartell. 

A més a més, a causa del violent xoc, dues boles de formigó que eren a l'espai es van desprendre i van ocasionar danys a un altre cotxe que circulava per la zona. 

Dies d'ensurts a Catalunya

I és que si els veïns de la població garrotxina es van endur ahir un bon ensurt, aquest dilluns els 221 passatgers que viatjaven en un Intercity entre Barcelona i Cadis també han tingut un bon sobresalt. 

Un tren ha patit el descarrilament d'una roda aquest dilluns al matí a l'intercanviador de la Boella, al terme municipal de Reus. La incidència s'ha produït durant el canvi d'ample de via a les 9.53 hores, segons ha informat Adif. 

No hi ha hagut ferits i tot i que Protecció Civil ha activat la prealerta del pla Ferrocat no s'ha activat cap dotació del Sistema d'Emergències Mèdiques. 

Des d'Adif s'ha activat un dispositiu per fer el transbordament dels passatgers a un altre tren, una operació que s'ha completat a les 13.15 hores. Tot plegat ha generat alguns retards en la circulació ferroviària que s'han minimitzat perquè a la zona de l'intercanviador hi ha dues vies.