Un accident múltiple provoca cues de gairebé quinze quilòmetres a l'AP-7

Problemes a l’autopista del Mediterrani, a l’altura del Vallès Occidental, un dels punts més calents i congestionats de la carretera. S’hi ha produït un accident múltiple, a Barberà del Vallès, en què s'han vist implicats un total de cinc vehicles, entre ells tres camions, una furgoneta i un turisme.

Els fets s'han produït quan passava un quart d'hora de les deu del matí. De moment, hi ha cinc persones ferides, una de les quals estava atrapada i ha hagut de ser excarcerada pels Bombers. D'altra banda, el sinistre ha tingut conseqüències remarcables en el trànsit.

Catorze quilòmetres de cua arran de l'accident

Aquestes es compten per catorze quilòmetres de cues, entre els quilòmetres 146 i 160, fins al Papiol. Hi ha dos carrils tallats en sentit nord, i de fet, també s’han vist afectades altres carreteres.

Es tracta de la carretera C-58, congestionada entre Montcada i Reixac i Ripollet en direcció a Terrassa. A la carretera B-30, que enllaça amb l’AP-7, hi ha tres quilòmetres de cues.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari