Un vehicle de la policia i una ambulància en un accident de trànsit

Un accident múltiple a l'AP-7 obliga a activar diverses dotacions del SEM i els Bombers

L'accident s'ha produït a l'altura de Sant Cugat del Vallès en direcció Tarragona. Tot i implicar tres vehicles, només s'ha notificat un ferit menys greu

Accident múltiple aquest dissabte, dia 3 de juliol, a les carreteres catalanes. Concretament, el sinistre s'ha produït a l'autopista AP-7 a l'altura de Sant Cugat del Vallès, en direcció a Tarragona. En el xoc, s'hi han vist implicats dos vehicles i un camió, tal com informen els Bombers de la Generalitat al seu compte oficial a Twitter.

Accident múltiple a l'AP-7 i mobilització del SEM, els Bombers i els Mossos d'Esquadra

Poc abans de les 12.00 hores d'avui dissabte, dia 3 de juliol, el Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que un accident a l'AP-7 estava provocant retencions en aquesta via. De fet, segons el mateix SCT, s'han registrat dos quilòmetres de retencions a l'altura de Sant Cugat en direcció a Tarragona.

Pocs minuts després, els Bombers de la Generalitat han donat més informació sobre el succés. Fins a 4 dotacions del cos es trobaven treballant en aquest accident múltiple a Sant Cugat del Vallès. En la piulada, els Bombers han explicat que en l'accident s'hi han vist implicats dos turismes i un camió.

Els Bombers de la Generalitat han d'extraure del vehicle l'única persona ferida en el sinistre

La tasca principal dels Bombers de la Generalitat al lloc dels fets ha estat l'extracció d'una persona ferida de dins d'un dels vehicles implicats. A les 12.40 hores, el mateix cos ha informat via Twitter que, finalment, havien pogut alliberar la persona de dins del turisme. El SEM s'ha encarregat d'evacuar-la per acabar-la d'atendre, tot i que se l'ha considerat com a ferit menys greu.

Posteriorment, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha notificat que la persona que han hagut d'extraure del vehicle ha estat l'únic ferit en l'accident. Així doncs, el balanç final del sinistre que s'ha produït a l'AP-7 a Sant Cugat del Vallès ha estat d'un ferit menys greu i tres persones que n'han sortit il·leses.

Una vegada evacuada la persona ferida, els Bombers han retirat el dispositiu del lloc dels fets. A les 13.03 hores, el Servei Català de Trànsit (SCT) ha confirmat que s'ha pogut restablir el trànsit a la zona, reobrint tots els carrils (se n'havia tallat un pel sinistre).