Imatge frontal d'un helicòpter del SEM volant

Perd la vida un nen de 4 anys a Catalunya després d'ofegar-se en una piscina

El nen era de Barcelona i els fets van succeir dilluns a Lloret de Mar. Dijous va acabar morint a l'hospital Trueta de Girona

Tragèdia a Catalunya. Un nen de només 4 anys ha perdut la vida després de patir un incident en una piscina d'un hotel a Lloret de Mar dilluns passat. Després dels fets, va quedar ingressat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, però finalment va morir aquest dijous, tal com informa el Diari de Girona.

L'infant, de només 4 anys, era de Barcelona i tenia la nacionalitat marroquina, segons les informacions de l'esmentat mitjà. 

Incident a la piscina el passat dilluns

El malson per a la família del menor va començar dilluns passat cap a quarts de quatre de la tarda, en un hotel de Lloret de Mar, a la Selva. Segons informa El Caso, el nen va caure accidentalment a la piscina per causes que encara s'estan investigant. 

Va ser llavors quan la Policia Local del municipi va ser alertada. Des d'un primer moment, els socorristes de l'hotel van iniciar les tasques de reanimació. Unes tasques a les quals s'hi van afegir els agents de la Policia Local. Finalment, tal com explica el Diari de Girona, els treballs per reanimar el menor van donar els seus fruits i l'infant va poder remuntar.

Finalment perd la vida dijous a l'Hospital Trueta de Girona

Amb l'arribada del Sistema d'Emergències Mèdiques de la Generalitat (SEM), es va poder traslladar el nen a l'Hospital Josep Trueta de Girona en helicòpter. Allí s'hi va quedar ingressat fins aquest passat dijous, on finalment va perdre la vida amb només 4 anys, després de no poder refer-se de les lesions.

Any tràgic a les piscines de la demarcació de Girona

Amb la mort d'aquest nen de 4 anys, ja és el tercer cas de menors que enguany han perdut la vida en piscines de la demarcació de Girona. I és que, en aquest sentit, aquest territori està vivint un inici d'estiu per oblidar.

La primera mort es va produir el passat 19 d'abril. Una nena de 5 anys va caure en una piscina particular a la Bisbal d'Empordà. En aquest cas, també va ser traslladada en helicòpter a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on va acabar perdent la vida l'endemà.

Fa poc més d'un mes, la tragèdia es desplaçava a les Preses, a la comarca de la Garrotxa. Un nen de 2 anys queia accidentalment a la piscina d'una casa i, malgrat poder ser traslladat a l'Hospital Vall d'Hebron, també va acabar morint.