Imatge d'un accident al barri de Sant Gervasi de Barcelona.

Accident múltiple al centre de Barcelona: 3 persones a l'hospital i un taxi destrossat

Un taxi ha acabat a sobre la vorera al districte barceloní de Sant Gervasi

Segon accident de trànsit al centre de Barcelona en pocs dies. Si dimecres passat era el torn de l'Eixample amb un fort xoc que acabava amb una persona ferida i un cotxe bolcat damunt de la vorera, ara ha estat el torn de Sant Gervasi. Concretament, de la confluència entre el carrer de Muntaner i la via Augusta. 

La passada matinada de dissabte, dos cotxes van xocar al barri de Sant Gervasi i tres persones van haver de ser traslladades a l'hospital. A conseqüència del xoc, entre un turisme i un taxi, aquest darrer va acabar a sobre de la vorera. 

Cal destacar, però, que cap de les persones afectades per l'accident va resultar ferida de gravetat. 

El conductor, sota sospita

Segons Betevé, la Guàrdia Urbana de la ciutat comtal investiga per un delicte contra la seguretat del trànsit el conductor del turisme que ha causat l’accident. Els Bombers de Barcelona van publicar una imatge al seu twitter on s'hi podia veure com el taxi, a causa del xoc, va acabar a sobre de la vorera. 

«El conductor del turisme ha quedat investigat per un delicte contra la seguretat del trànsit», han dit els Bombers. «Tres persones han quedat ferides a causa de l'accident», han dit també des del cos de Bombers de la ciutat comtal. 

Amb l'accident de dimecres passat encara a la retina

Aleshores, dimecres 7 de desembre, un impactant accident múltiple en plena Gran Via, va acabar amb una persona ferida pel xoc entre tres vehicles. 

A més a més, cal destacar que un d'aquests vehicles també va acabar a sobre la vorera. L'accident, així mateix, es va produir en un dia crític per a la vialitat catalana, ja que hores abans un accident a Rodalies Renfe havia provocat 150 ferits. Per sort, no es va haver de lamentar cap mort.

 

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp