Imatge del col·lapse que s'ha produit al túnel de Glòries

Caos al túnel de Vallvidrera: un accident múltiple provoca el tancament del túnel

Un accident múltiple entre tres vehicles provoca el tancament del túnel | S'efectuen desviacions per la C-58 i les cues superen els 7 quilòmetres

Caos al túnel de Vallvidrera. Un accident múltiple provoca que, al punt de les 16.30 hores d'aquest dijous, el túnel estigui tallat. Segons informa Trànsit, s'ha produit un xoc entre tres vehicles i, producte de l'accident, es produeixen llargues cues. 

Les retencions superen els set quilòmetres i es produeixen a partir del quilòmetre 15 de la C-16, en sentit Terrassa

A hores d'ara, els serveis viaris desplaçats fins al punt de la incidència, que es registra al mateix túnel de Vallvidrera, estan fent desviacions per la C-58. En aquest cas, també en direcció a Terrassa

Cal destacar que, al punt de les 17.00 hores, el túnel resta tallat en els dos sentits. El xoc ha tingut lloc al punt de les 16:24 hores. 

Setmana moguda a les carreteres de Catalunya 

I és que no és l'única nota negativa de la setmana a la xarxa viaria catalana. Avui mateix, aquest dijous, 28 d'abril, s'ha notificat que el conductor d'un turisme va morir aquest dilluns al vespre en un accident a la T-240 a la Bisbal del Penedès, a la comarca del Baix Penedès

Els Mossos van rebre l'avís cap a les 20.42 hores, per un sinistre al punt quilomètric 1.2 de la citada via. Per causes que s'estan investigant, el vehicle es va sortir de la via i va xocar contra un arbre. El seu conductor i únic ocupant, un home de 39 anys i veí del Vendrell, va morir. 

Arran de la incidència, es van activar set patrulles dels Mossos d’Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Amb aquesta, són 50 les persones que han mort en accident de trànsit a la xarxa de carreteres interurbana des del gener.

En un altre context, un home de 85 anys ha mort també aquestes últimes hores a Catalunya en un accident de tractor. L'home va caure del vehicle a l'Urgell i es va precipitar per una caiguda de tres metres.