Imatge d'unes retencions a l'AP-7.

Tallen l'AP-7 per un accident entre tres camions: cues de gairebé 10 quilòmetres

Es fan desviacions per la C-33

Matinal de caos a l'AP-7. Un accident entre tres camions provoca que, a hores d'ara, la via resti tallada a Mollet del Vallès en sentit Tarragona. Es fan desviaments per la C-33, però la situació està estancada des de les 09.30 hores del matí, quan s'ha produït l'accident

Ara, al punt de les 11.20 hores, hi ha fins a 8,5 quilòmetres de retencions des de la Roca del Vallès fins a Mollet. Les retencions tenen lloc entre el punt quilomètric 138,50 i el 130,00. 

No es tracta de l'única incidència del dia a les principals vies de la xarxa viària catalana. I és que, a hores d'ara, la C-17 hi ha 4 km de cua de Mollet a Parets; i a la C-35 hi ha 2 km de cua a Montmeló cap a Parets. 

Setmana complicada a l'AP-7

I és que el passat dilluns, 23 de gener, els sis membres d'una família van resultar ferits menys greus després d'envestir amb el seu vehicle diversos senglars a l'AP-7 a Sils (Selva), segons van informar els Bombers de la Generalitat, el cos de Mossos d'Esquadra, i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Imatge d'un accident a la C-12, al Segrià, on van morir tres motoristes.
El SEM va atendre els sis membres de la família a Sils, a la comarca gironina de la Selva, després del xoc amb un senglar a l'AP-7. | ACN

Els fets van tenir lloc cap a les 23.48 hores del dilluns, 23 de gener. El vehicle va fer unes quantes voltes de campana després del xoc. Els bombers van ajudar els ocupants -dos adults i quatre menors- a sortir del vehicle i el SEM els va traslladar a l'Hospital Josep Trueta. El SEM va activar cinc dotacions. En l'accident va morir almenys un animal.

Cal destacar que tota la família va quedar ferida de caràcter menys greu, per la qual cosa no es pateix per la vida de cap dels ocupants que eren al vehicle en el moment del xoc, que va tenir lloc a darrera hora del passat dilluns, 23 de gener.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp