Imatge de l'incendi a Reus

Dos ferits crítics i vuit lleus en un incendi a Reus: salt des d'un segon pis

Un total de 9 dotacions de Bombers i 9 ambulàncies s'han desplaçat al lloc dels fets

Greu incendi a Reus provoca múltiples ferits de diversa gravetat. Les flames s'han propagat en un edifici de l'Avinguda Cardenal Vidal i Barraquer de Reus. En total han resultat ferit deu persones: dues d'elles es troben en estat crític.

L'incendi s'ha originat al voltant de tres quarts de cinc, hora en què els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís. De seguida, han desplaçat un total de nou dotacions que han extingit les flames al cap d'una hora.

Dues persones en estat greu: una cremada i una altra amb el maluc trencat

Les flames han cremat una habitació del primer pis i ha provocat una gran fumera a l'edifici. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat també nou ambulàncies per atendre els ferits. El foc s'ha originat poc després de les 16:45 hores a l'avinguda Cardenal Vidal i Barraquer de Reus, a la comarca del Baix Camp.

Un dels dos ferits, en estat crític ha estat traslladat per cremades a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona. L'altre ferit crític té el maluc trencat després de tirar-se per un patí interior des del segon pis. Un total de 35 persones han estat evacuades de l'edifici número 37 de l'avinguda Vidal i Barraquer.

No es coneixen les causes que haurien originat les flames

El foc ha arrasat una habitació sencera i ha provocat una densa fumera tòxica que s'ha dispersat per tot l'immoble. Fins al lloc dels fets s'ha traslladat l'alcalde del municipi Carles Pellicer, interessat a conèixer l'estat dels veïns. Per al moment, es desconeixen les causes que haurien provocat el foc en aquest edifici al centre de la localitat del Baix Camp.

Bombers ha publicat al seu perfil de Twitter: «Treballem en un incendi d'habitatge a l'avinguda del Cardenal Vidal i Barraquer de Reus (avís 16.43 hores). El foc, ja extingit, ha cremat una habitació del 1r pis i ha provocat molt de fum a l'edifici. Hi som amb 9 dotacions».

Per la seva banda, el SEM ha publicat: «Per aquest incendi a Reus, des del #SEM s'han activat 9 unitats terrestres i 1 comandament. Afectats: 2 en estat crític i 8 en estat lleu. Actuacions en curs».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp