Imatge de Jorge Ferrandis

Jorge, l'actor català que va esquarterar la seva parella: troballa de la Guàrdia Civil

L'ADN de la víctima coincideix amb el de la parella de Jorge Ferrandis

El passat 3 de gener es va fer una important troballa a Pontons, municipi de la comarca de l'Alt Penedès. Es va descobrir el cadàver d'una dona que presumptament havia estat assassinada per l'actor Jorge Ferrandis. La dona, assassinada, esquarterada i amagada al congelador de la casa d'aquest actor va ser trobada més d'un any després de la seva mort enterrada en una fosa a una finca de Pontons.

Pel que fa a la identitat de la dona, s'especulava que podia ser la parella de Ferrandis, però no n'hi havia evidència fins fa poc. Ara, han arribat els resultats de les proves d'ADN que es van fer al cadàver i confirmen que es tracta de Ruth R.P., una dona de quaranta-dos anys, resident a Barcelona i parella de Jorge Ferrandis.

A més a més, el dia que es van trobar les restes de Ruth es va investigar també un pis de Jorge. Allà s'hi van trobar pertinences personals de la dona i eines que podria haver fet servir per fer la fosa on havia estat enterrada. Així, doncs, totes les proves apuntaven a Jorge Ferrandis com l'autor del crim, però faltaven les proves científiques.

Jorge Ferrandis
Jorge Ferrandis | AADPC

Per arribar a aquesta conclusió, però, s'ha dut a terme una investigació que va començar el passat mes de novembre. Les autoritats es van adonar que l'assassí havia cavat una fosa sospitosa a la seva finca manualment. Seguidament, va tornar a tapar el forat, com si no hagués passat res. Això els va portar a pensar que hi havia enterrat restes humanes. Per això, van decidir investigar-lo i van especular que entre la víctima i l'homicida hi havia alguna mena de relació.

En efecte, a la fosa hi havia bosses de brossa amb restes humanes, cosa que no es va arribar a saber fins al 3 de gener, quan les autoritats van rebre el permís de dur a terme una excavació en aquella finca. Després d'aquella troballa, l'actor va ser immediatament arrestat i el van tancar a la presó.

De moment, la investigació continua oberta per poder arribar a tots els detalls d'aquest cas. Pel que fa a la identitat de la víctima, però, ja no hi ha dubtes.  

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp