L'acusat de matar la dona de Terrassa era «molt solitari» i la coneixia de tota la vida

L'home hauria confessat els fets just quan la comitiva judicial va fer acte de presència a casa seva per cercar el cos enterrat de la dona
terrassa
L'acusat de matar la dona de Terrassa era «molt solitari» i la coneixia de tota la vida | CatalunyaDiari.cat

El presumpte assassí de la dona que va desaparèixer a Terrassa durant l'agost de 2018 i el cos de la qual va ser trobat ahir era un home «molt solitari» que formava part del grup d'amics de la víctima des que eren ben petits. Jaume, que era detingut durant el matí d'ahir, no només compartia habitatge amb la Mònica, sinó que fins i tot van arribar a ser parella durant un temps, si bé feia temps que havien posat punt final a la seva relació sentimental i des d'aleshores es limitaven a compartir pis. 

 

Ara, en Jaume ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra i, si bé es desconeixen els delictes que se li imputen —ja que el cas es troba sota secret d'actuacions per ordre del jutge que s'encarrega del cas—, ja ha transcendit que els investigadors estan tractant el cas com un possible assassinat de violència de gènere. Així mateix ho explica 'El Caso'.

 

Tot plegat, però, agafa ja total veracitat perquè, segons avança 'El Periódico', l'home hauria confessat els fets quan la comitiva judicial va trobar el cos enterrat. 

 

Una discussió «de poca importància» abans de la desaparició

En aquest sentit, i tal com han fet patent alguns veïns i coneguts, el presumpte culpable «va seguir fent vida normal» quan la policia va engegar un dispositiu de cerca amb l'objectiu de trobar la Mònica.

 

I és que, malgrat que en Jaume va reconèixer que havien tingut una discussió «de poca importància» amb la víctima el dia abans que desaparegués, el cert és que va negar qualsevol classe d'implicació en el cas.

 

Els veïns, però, afirmen que les baralles dialèctiques entre la Mònica i en Jaume «eren habituals».

 

Eren amics de tota la vida

Mònica
La Mònica i en Jaume eren amics de tota la vida | SOS Desaparecidos

 

Crida especialment l'atenció el desenllaç d'aquesta història perquè, tal com han fet patent fonts de l'entorn dels implicats, en Jaume «havia fet molt» per la Mònica. De fet, durant un temps van mantenir una relació sentimental, però en l'actualitat tan sols eren companys de pis.

 

Amb tot, gaudien d'una amistat excel·lent des de feia molts anys, i fins i tot formaven part de la mateixa colla.

 

Els veïns asseguren que «tothom sabia que havia estat ell»

Però existien una sèrie de diferències importants entre la desapareguda i el seu presumpte assassí. I és que, mentre que ella tenia una vida social molt activa i «quedava amb les seves amigues» amb freqüència, ell era una persona «molt solitària» que, segons han fet patent diversos veïns, «era molt solitari».

Terrassa

 

Cal destacar, també, que el veïnat tenia certes sospites sobre la figura d'en Jaume, i fins i tot alguns s'atreveixen a afirmar que «tothom sabia que havia estat ell» així com que «era un secret a veus». I, si bé resulta estrany que, a pesar de les sospites, ningú alertés els investigadors del cas, les fonts expliquen que «no entenem com han tardat tants dies a detenir-lo».  

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari