Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mossos d'Esquadra

L'agressor de la perruquera del Raval: «Si no et cases amb mi, et tallo el coll»

La víctima segueix hospitalitzada a la unitat de cures intensives
carrer espalter apunyalament raval
Els successos han estat al carrer Espalter del Raval de Barcelona | Google Maps

 

El passat divendres dia dos es va produir una nova agressió masclista. Al carrer Espalter del Raval de Barcelona, un home va apunyalar a una dona quan estava treballant a una perruqueria.  L'agressor ja feia molts mesos que l'assetjava, segons va confirmar la comunitat pakistanesa, de la qual en formava part la víctima i l'agressor.

Tal com va poder confirmar 'El Periódico', l'agressor, en el moment de l'atac, va amenaçar amb la frase: «Si no et cases amb mi, et tallo el coll». Va ser l'última de moltes de les amenaces que va llençar contra la víctima durant mesos, ja que l'assetjava constantment quan la dona es trobava a la feina, més exactament quan obria i tancava el negoci, hores en les quals no hi ha molta gent.

En el seu últim acte contra la dona, va optar per amenaçar-la i, tot seguit, apunyalar-la. Els Mossos d'Esquadra van interrogar tant el propietari de la perruqueria com a la resta de testimonis i membres de la comunitat pakistanesa que tenien coneixement de tot l'assetjament que la dona estava patint.  Ara encara estan buscant l'home que suposadament és l'autor de l'apunyalament,  ja que, tot i que hi ha imatges d'ell que van ser captades per les càmeres de seguretat, ara mateix no es coneix el seu parador.

La càmera de seguretat va gravar les imatges dels fets

La càmera de seguretat que té instal·lada la perruqueria va captar l'atac que va patir la dona. A més, a partir d'aquestes imatges, diversos testimonis van poder confirmar que es tractava de l'home que feia mesos que assetjava a la perruquera cada dia a la feina.

El vídeo que estan utilitzant els Mossos per a poder seguir amb la investigació, i al qual ha tingut accés 'El Periódico', mostra l'instant en el qual la dona obre el negoci, a les 10 hores del matí, i com seguidament es dirigeix al fons de l'establiment per tal de deixar les seves pertinences en un petit magatzem.

Doble agressió: amb arma blanca i llançament molt violent

Pocs segons després d'aquesta escena, el presumpte agressor entra a la perruqueria i es dirigeix cap on està ella. És en aquell moment quan la dona pateix l'apunyalament, encara que la càmera no ho capti perquè es tracta d'un angle on no arriben les imatges.

Després de l'atac,  l'agressor torna a agafar a la dona pel coll i la llença contra el terra de forma molt violenta. És llavors quan l'agressor fuig i ella es queda sola a la perruqueria. Va ser gràcies a l'ajuda d'uns veïns  que la van trobar sagnant i la van poder socórrer després de trucar a emergències.

La víctima segueix hospitalitzada  a l'Hospital del Mar i, fins al passat dissabte, el seu pronòstic seguia considerant-se greu, però estable,  i amb expedient reservat.

També et pot interessar...