Quinze persones agredeixen un home per reocupar un narcopis del Raval

L'home va resultar ferit lleu però assegura que el van atacar amb pals, ganivets i armes de foc | És un dels pisos que va ser desallotjat pels Mossos en l'operatiu Bacar contra els narcopisos
Agents de la policia al centre del Raval, durant una operació de Mossos i Guàrdia Urabana | Guillem RS

 

El refrany diu que qui roba a un lladre té diversos anys de perdó. Però qui ocupa un pis ocupat no està massa clar què pot passar amb ell. Al Raval, però, pots acabar sent agredit per quinze persones. Això és el que ha denunciat aquest passat dimecres, 30 de gener, a la nit un home de nacionalitat romanesa a Ciutat Vella.

 

 

Quinze persones contra ell amb pals, ganivets i armes de foc

L'home es trobava en un pis que ell havia ocupat de manera il·legal al carrer de Sant Gil del Raval, a tocar de Sant Antoni. Segons va explicar ell mateix als Mossos, unes quinze persones de nacionalitat pakistanesa van voler recuperar el pis que, suposadament, ells tenien ocupat anteriorment abans d'haver-hi accedit ell.

 

Segons el relat que va fer l'home als policies, que van ser requerits pel SEM, les persones que el van fer fora del pis el van atacar agredint-lo amb pals, ganivets i armes de foc. L'home, però, només presentava una ferida lleu, segons ha pogut saber CatalunyaDiari.

 

 

El pis ocupat i reocupat, un narcopis de l'operatiu Bacar

L'home va assegurar que el pis que ell havia ocupat anteriorment era un narcopis i que els homes que l'han agredit n'eren els responsables i que el volien recuperar per tornar-lo a posar en marxa. Aquesta dada sí que ha pogut ser confirmada per aquest mitjà, el pis d'on l'home assegura que va ser expulsat de manera violenta va ser un dels narcopisos desmantellats pels Mossos en l'operatiu Bacar.

 

 

Els Mossos no donen massa fiabilitat al relat de la víctima

L'home agredit també va explicar als Mossos que els quinze homes no només el va agredir sinó que també li van robar una bossa que tenia amb 1.000 euros. Els agents, però, no van donar gaire fiabilitat a les explicacions que fa la víctima i quan van intentar identificar les persones de l'interior d'aquest pis del número 7 del carrer de Sant Gil ningú va obrir la porta i no hi havia senyals d'ocupació o de persones a l'interior. Ara per ara, i segons ha pogut saber CatalunyaDiari, no s'han detingut persones i l'home tampoc ha presentat denúncia davant de la policia.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris