Una baralla acaba amb una persona ferida per una ganivetada a Montjuïc

Dos homes es van barallar al mig del carrer als Jadins Brossa i un d'ells va clavar una navalla a la cama de l'altre
Els Mossos i la Guàrdia Urbana van recercar l'autor de l'agressió però no el van trobar | CatalunyaDiari

 

Nou ferit per arma blanca a Barcelona. La matinada del 31 de gener una baralla entre un noi magrebí i un altre jove va acabar amb el primer ferit lleu per arma blanca a Montjuïc, segons ha pogut saber CatalunyaDiari. La baralla va arrencar a la plaça Dante, a la zona dels Jardins Brossa a l'avinguda de Miramar, i quan va pujar de to un dels joves va clavar una arma blanca a la cama de l'altre. Encara no s'han aclarit els motius de la discussió tot i que per l'hora de l'avís —a la una de la nit— i el lloc de la baralla tot apunta a un enfrontament entre persones que viuen al carrer.

 

L'agressor es va escapar per les piscines Picornell

El noi ferit va ser assistit en un primer moment per la Guàrdia Urbana i agents dels Mossos d'Esquadra, que van donar suport a la policia de la ciutat, van fer recerca de l'home que havia agredit a la víctima i que es va escapar entrant al recinte de les piscines Picornell. Finalment no es va poder localitzar l'agressor tot i pentinar la zona amb diverses patrulles a peu i amb vehicle policial.

 

Els incidents violents al barri del Raval han disminuït gràcies a una major presència policial | Mossos d'Esquadra

 

Després de la primera atenció per part d'agents de la Guàrdia Urbana, va ser el SEM que va atendre i traslladar el ferit cap a un centre mèdic. Els tècnics d'emergències mèdiques la van pronosticar com a lleu. La víctima va poder facilitar dades per ajudar a identificar l'autor de l'agressió però no va ser trobar per l'entorn. La policia investiga els motius de la baralla que va acabar amb aquesta agressió.

 

 

Agressions a ganivetades al centre de Barcelona

Tot i que els darrers mesos —i després de l'activació del dispositiu Ubiq al Raval, que els Mossos han fet per pacificar el barri saturant-lo de policies— ha baixat els incidents al centre de la ciutat, després del preocupant repunt que es va patir a la ciutat durant l'estiu, sembla que no s'han acabat. Aquest d'aquesta setmana s'ha produït però a la zona de Montjuïc, on, fins ara, no s'havien detectat incidents d'aquest tipus amb agressions amb armes blanques. Durant l'estiu, i sempre motivat per qüestions relacionades amb el tràfic de drogues, es van registrar gairebé una desena de baralles que van acabar amb ganivetades.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris