Els sospitós d’assassinar Janet Jumillas va despistar els Mossos d’Esquadra

El cos de la dona desapareguda a Cornellà encara no ha estat trobat

Aitor, principal sospitós de la desaparició i mort de Janet Jumillas
Aitor, principal sospitós de la desaparició i mort de Janet Jumillas | CatalunyaDiari.cat

Janet Jumillas va desaparèixer el passat 13 de març a Cornellà de Llobregat, al Baix Llobregat, i encara no ha estat trobada. En relació al cas, dos homes van ser detinguts, dels quals un està en llibertat acusat d’encobriment i l’altre es troba en presó provisional per un delicte d’homicidi amb ocultació de cadàver.

Aitor va canviar de mòbil i el va deixar en diferents indrets

El principal sospitós de l’assassinat de Janet Jumillas, de 39 anys, és Aitor, de 32 anys, del Prat de Llobregat, pare d’un fill i amb antecedents. Els Mossos d’Esquadra creuen que la noia està morta després de dos mesos i que l’home va amagar el cadàver en algun lloc que encara no localitzen. Mentre que, per la seva part, l’acusat no va voler declarar davant el jutge, dient només que ell i Janet eren amics i «no li volia cap mal».

Des del començament, segons informa ‘El Caso’, els Mossos d’Esquadra van desconfiar d’Aitor i del segon acusat, Cristian, i el jutge va autoritzar la policia a seguir al sospitós principal i escoltar les seves converses. Van ser aquestes les que van permetre que els investigadors confirmessin que el detingut està relacionat amb la desaparició i mort de Janet Jumillas.

Els investigadors van trobar restes de sang, al domicili del principal sospitós, que estan sent analitzades
Els investigadors van trobar restes de sang al domicili del principal sospitós | CEDIDA

Tanmateix, no va ser una feina fàcil, ja que Aitor va intentar despistar els Mossos d’Esquadra amb diferents telèfons mòbils, ja que sabia que el rastrejarien si finalment arribaven a ell. Concretament el que va fer és que es va canviar d’aparell i, a més, va deixar-lo en diferents llocs amb l’objectiu d’aconseguir confondre els agents que l’investigaven. Però la policia està segura que finalment desfarà els «trucs» d’Aitor, els quals va fer intencionadament per evitar ser localitzat gràcies a la geoposició i que els mossos aconsegueixin trobar el cadàver de Janet.

Aitor va matar Janet al seu pis

Els Mossos d’Esquadra van trobar en el pis d’Aitor restes de sang que correspondrien a Janet Jumillas. Durant hores, els investigadors van estar en aquest domicili buscant proves tant al pis com a la terrassa, trobant altres objectes que podrien ser d’utilitat pel cas i així anant tancant el cercle fins a aconseguir trobar el cadàver de la dona. Sempre que Aitor no confessi abans, «per caritat humana», però han assegurat que de poc li serviran els «trucs d’aficionat» que ha fet servir.

Cal destacar també que, segons ha pogut saber ‘El Caso’, Cristian, de 23 anys i acusat d’un delicte d’encobriment, va estar en diverses ocasions en el pis d’Aitor i la seva parella, situat a Cornellà, al llarg dels darrers mesos.   


Comentaris

envia el comentari