Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Banyera

Alarma per la desaparició d'un nen a Catalunya: era un engany i estava a la banyera

Els agents policials van escorcollar el domicili i no van trobar ni rastre del menor

Desaparició anecdòtica d'un nen petit a Tàrrega, a la comarca de l'Urgell. Els fets van tenir lloc aquest dilluns al matí, quan, segons informa El Segre, una dona va denunciar als Mossos d'Esquadra i a la policia local la desaparició del seu nebot de quatre anys.

El nen es trobava a casa de la seva tieta perquè els seus pares no es podien quedar amb ell, ja que treballaven a Agramunt. Quan aquesta va veure que el petit no estava al seu llit, es va preocupar molt i va decidir trucar al telèfon d'emergències 112, segons fonts del mitjà lleidatà. 

D'aquesta manera, fins a l'immoble s'hi van desplaçar agents dels Mossos d'Esquadra per tal de prendre-li declaració a la dona i posar en marxar l'operatiu per localitzar a la criatura.

Tot això va passar pels voltants de les 9:00 hores del matí d'ahir. Així, els agents policials van escorcollar l'habitatge i no van trobar ni rastre del menor.

Tot seguit, la policia local de Tàrrega, va començar una cerca exhaustiva per les proximitats on estava situat l'habitatge, ja que el nen podria haver-se escapat de casa.

El van trobar amagat a la banyera

Al cap d'una bona estona, després que els agents busquessin a l'infant sense èxit, aquest va aparèixer sa i estalvi a la banyera de casa de la seva tieta. El menor, per causes que es desconeixen, s'havia amagat al bany.

Afortunadament, el que va començar com un malson va acabar de la millor manera possible. Un ensurt amb final feliç, per a la família i el cos de policia.

Un nen desaparegut a Barcelona

Bastián Riera Trindade és un nen de només 5 anys que va desaparèixer a Barcelona el passat 6 de maig. Va ser aleshores quan el seu pare va anar a una comissaria dels Mossos d'Esquadra per notificar la possible desaparició del seu fill. Després de dos dies sense saber res del menor.

Els pares del nen es troben enmig d'un procés de separació així que les primeres hipòtesis, apunten que qui podria haver segrestat el nen seria la seva mare. 

Encara que els Mossos d'Esquadra han obert una investigació, pel que sembla, la dona s'hauria endut al seu fill dins del seu règim de custòdia.