Muntatge Ashley i Jack

Ashley, trobada morta després de viatjar a un altre país a conèixer un noi de Tinder

La jove tenia només 19 anys i el noi en tenia 23

Ashley Wadsworth ha estat presumptament assassinada amb només 19 anys per un noi amb qui havia quedat després de conèixer-se a través de Tinder. Un cas, sens dubte, terrible i que ha deixat commocionat tothom que la coneixia.

Ella era de Canadà, ell, Jack Sepple, de Regne Unit. Tots dos es van conèixer gràcies a l'aplicació de cites Tinder. Van xatejar alguns mesos després d'haver parlat per primera vegada al novembre, després van decidir conèixer-se en persona.

La relació semblava anar bé, però tots dos van voler fer un pas més enllà. Pel que sembla, va ser Ashley la que es va desplaçar. La jove va comprar un bitllet, es va treure un visat de 6 mesos i se'n va anar des del Canadà fins a Essex, al Regne Unit.

Allà hi viu Jack, de 23 anys, i allà anaven a veure's en persona per primera vegada. Tots dos es van trobar i van passar uns primers dies ideals, o, almenys, això és el que es veia a les seves xarxes.

Una imatge d'Ashley i Jack
Ashley i Jack van passar temps junts, fins que ella va decidir que volia marxar | Xarxes socials

Se sap que la jove publicava al seu compte de Facebook diverses fotografies de tots dos junts. Res no feia indicar el que acabaria per succeir. I és que, al cap d'uns dies de ser al Regne Unit, tot va canviar.

Anava a tornar a casa quan va ser trobada morta

Segons ha explicat una amiga de la noia a mitjans locals, Ashley va començar a veure coses estranyes en la relació entre tots dos, coses que no li van agradar. És per això que va decidir que el seu viatge havia acabat.

Pel que sembla, la relació entre tots dos es va complicar, malgrat que ella seguia assegurant que hi havia amor entre tots dos. Tot i això, va decidir que era el moment de tornar a casa seva i Ashley ho va preparar tot per tornar al Canadà. La tornada estava prevista per al dia 1 de febrer. Era el dia en què tornaria a casa, on arribaria el 3 de febrer. Tanmateix, això no es va complir.

Segons les dades que s'han pogut saber, tot es va torçar el darrer dia de la seva estada al Regne Unit. Els veïns del jove van sentir sorolls poc habituals i van decidir trucar a la policia del lloc.

Per desgràcia, sembla que va ser tard. La policia hi va anar, però ja no va poder fer res per salvar la noia. Equips d'emergències es van presentar al lloc, va ser llavors quan es va trobar el noi, Jack, sobre el cos sense vida d'Ashley.

Estava al llit, que estava tot ple de sang, estirat al costat del cadàver. Per la vida de la noia, com diem, ja no es va poder fer res. Després de la troballa, l'home va passar a ser immediatament el principal sospitós del crim. Va resultar acusat per assassinat i encara està pendent de fer-se el judici. Ell, però, es troba a la presó des del mateix dia que tot va passar, ja que se li va imposar un règim de presó preventiva fins que se celebri el judici.

De moment, no hi ha més actualització sobre el cas. El judici està previst per al 5 de setembre vinent, i serà llavors quan el jove sigui jutjat pel presumpte assassinat d'Ashley, de només 19 anys.