Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carrer Séquia Madriguera

Tràgic succés a Barcelona: Un home se suïcida saltant pel balcó en ser desnonat

Quan la víctima va veure els operaris va saltar

Migdia negre el d'ahir, dilluns 30 de maig, a causa de la mort d'un home, el qual estava en procés de desnonament. Els fets van tenir lloc a Barcelona, just quan se l'estava fent fora del seu domicili.

Un home ha mort aquest dilluns al carrer Séquia Madriguera del barri barceloní de Bon Pastor després de saltar pel balcó quan se l'estava desnonant d'un habitatge municipal, segons ha avançat El Periódico i han confirmat a l'ACN fonts del consistori. 

Els fets han tingut lloc cap a les dues del migdia i la víctima residia en un pis de protecció però sense títol. L'Ajuntament ha indicat que el títol havia estat de la mare de la víctima, ja difunta, i que ell s'hi va quedar sense pagar. 

L'Ajuntament el feia fora de la seva llar

El consistori puntualitza, però, que se'l desnonava per «casos reiterats de greu conflictivitat veïnal que es remunten al 2019», no pas per la manca de pagament.

El desnonament es va paralitzar fa 15 dies i es va acordar la nova data i l'entrega de les claus. El consistori diu que en tot moment havia ofert recursos socials i seguiment. 

Avui, en el moment del desnonament, no hi havia ningú al pis, però la víctima ha arribat i, en veure els operaris, ha saltat.

L'Ajuntament ha lamentat profundament els fets, i la regidora d'Habitatge, Lucía Martí, té previst comparèixer aquest dimarts per informar del cas.

Desnonament a Sant Cugat

Un ampli operatiu dels Mossos d'Esquadra ha fet efectiu el dimarts 24 de maig el desnonament d'una mare i les seves dues filles de la casa on vivien des de feia més de 30 anys, al districte de Valldoreix, a Sant Cugat del Vallès

L'acció es va dur a terme, tot i que encara s'està pendent de conèixer la resolució judicial de l'Audiència de Barcelona sobre la possible falsificació de documents públics que haurien dut a terme els propietaris de l'immoble per justificar la ruïna de l'edifici i cancel·lar el lloguer.

Una denúncia que van fer les llogateres i a la qual s'hi va sumar l'Ajuntament com a part afectada. El Sindicat de Llogateres va convocar una concentració de rebuig el dia que es va dur a terme el desnonament a les 19:30 hores a la plaça Lluís Millet.