YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Alejandro, el mestre que corregia exàmens hores abans de morir a l'hospital

Va voler complir amb les seves obligacions fins a l'últim moment

La Unitat de Vigilància intensiva (UCI) per a malalts de coronavirus de l'Hospital Universitari Dr. Josep Trueta de Girona
El mestre que corregia exàmens hores abans de morir a l'hospital | Europa Press

La gent apassionada per la seva feina gaudeix treballant, i així ho ha demostrat Alejandro Navarro, un professor de Texas, que ha estat corregint exàmens fins hores abans de morir a l'hospital. Navarro s'ha fet viral a les xarxes socials per seguir corregint els exàmens tot i saber que moriria en poques hores. La seva filla, Sandra, ha estat l'encarregada de publicar fotografies del seu pare a Facebook. 

Va decidir morir en pau

El passat 17 de desembre, la filla d'Alejandro va publicar una imatge totalment increïble del seu pare en què apareixia en un llit d'hospital mentre observava atentament un ordinador portàtil. Podríem haver pensat que l'home estava passant el temps amb l'ordinador, potser mirant les notícies, mantenint una conversa o mirant algun vídeo. Però la realitat era molt diferent del que ens podríem imaginar.

Segons explica Sandra, en aquell moment el seu pare estava acabant de corregir alguns exàmens per poder tancar les notes dels seus alumnes. Aquest era el motiu pel qual s'havia portat el portàtil al centre hospitalari. És una imatge molt emotiva i impactant, però sobretot perquè això va ser el dia abans de morir. 

El dia en què corregia exàmens, explica Sandra, els doctors ja van comunicar-li que li quedaven poques hores de vida i que havia de decidir que «fer quan el seu cor parés: reanimar-lo i mantenir-lo amb vida de manera artificial o deixar-lo anar en pau». Ell es va limitar a contestar les seves preguntes i a seguir treballant. 

La seva filla confirma que l'última vegada que el va poder veure va ser a casa, després d'abandonar l'hospital, i que en tot moment durant les dues hores que van compartir junts va estar treballant. Explica que «desitjaria haver tancat el seu portàtil i haver gaudit d'aquest temps al seu costat».

La seva filla demana reconèixer el gran mèrit dels professors

En aquesta publicació de Facebook en què explica la història del seu pare i que acumula gairebé 200.000 m'agrada, Sandra ha volgut aprofitar reivindicar el gran treball que duen a terme professors com Alejandro Navarro. Sandra manifesta que els professors dediquen «moltes hores extres, tantes que ni se n'adonen». A més, assegura que «tot i la pandèmia, durant una crisi de salut, se segueixen preocupant per complir amb les seves obligacions».

«Sigueu amables amb els professors», manifesta, i recorda als professors que «sou reemplaçables en el vostre treball, però no a casa vostra» i els demana que no normalitzin el fet de portar-se la feina a casa. Sandra tanca la publicació amb un missatge d'afecte al seu pare, dient-li que el troba a faltar i que segueix estimant-lo. Després de la gran acollida del seu 'post' a Facebook, també ha volgut aclarir que la mort del seu pare no ha estat per Covid-19


Comentaris

envia el comentari