Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rifa de Nadal

La sort es repeteix: El 3r premi, a la mateixa administració a Girona per 2n any seguit

El Trèbol, de la plaça d'Anselm Clavé de Ripoll, torna a repartir el tercer premi
Rifa de Nadal
Els nens de Sant Ildefons han tonat a cantar centenars de premis aquest matí. | Europa Press

La sort es repeteix a Ripoll. L'administració de Loteria El Trèbol, situada a la plaça d'Anselm Clavé de la capital del Ripollès, ha repartit aquest dimarts un total de 7,5 milions d'euros pel tercer premi de la Loteria de Nadal, el 52472. En total, s'han venut fins a 15 sèries d'aquest número, és a dir, 150 dècims que es premien amb 50.000 euros cadascun. La dada curiosa, però, no és tan sols que la sort hagi agraciat l'administració de Ripoll aquest 2020, sinó que també ho va fer l'any passat, el 2019. 

16,5 milions el 2019 i 7,5 milions el 2020 a la mateixa administració de Ripoll

Exactament a la mateixa administració, El Trèbol, el 2019 es van vendre 33 sèries del número 00750, que va ser premiat amb el tercer premi fa 365 dies. Per segon any consecutiu, doncs, a Ripoll hi arriba la sort en forma de tercer premi de la Loteria de Nadal. Llavors es van repartir 16,5 milions d'euros i aquest any, la capital del Ripollès ha quedat regada amb 7,5 milions. Unes xifres que no estan gens malament i que alleugeriran el Nadal per a molts veïns de la localitat després d'un any especialment dur per la situació de pandèmia.

No és l'únic pessic del tercer premi que s'han endut a les comarques de Girona. A Anglès, a la comarca de la Selva, el 52472 també hi ha deixat una bona quantitat d'euros, tot i que més discreta que a Ripoll: 500.000 euros. Així doncs, l'administració de loteria d'aquesta localitat, que portava oberta tan sols un mes, ha venut una sèrie del número premiat amb el tercer guardó d'aquest dimarts.

Un cinquè premi a un bar del costat de l'estadi de l'Espanyol

Aquest dimarts també hem explicat la història d'un cinquè premi caigut molt a prop del camp del RCD Espanyol. L'administració de loteria número 28 del barri de Bellvitge de l'Hospitalet de Llobregat ha repartit 1,5 milions d'euros del cinquè premi, el 86986. Segons el seu propietari, Oscar Moreno, de les 25 sèries, 5 les ha venut per finestreta i les 20 restants al bar Nou Somni de Cornellà de Llobregat, situat davant mateix del centre comercial Splau i del camp del RCDE Espanyol. Tot i que estava tancat per les restriccions sanitàries, a quarts d'onze del matí s'hi han acostat alguns del guanyadors per celebrar un premi «que arriba després d'un any difícil». La majoria són treballadors de Grupo Valle, una empresa distribuïdora de material elèctric amb seu a tocar del bar.

L'Anabel, una de les treballadores de Grupo Valle, explica que cada matí molts companys esmorzen i dinen al bar i que el premi estarà molt repartit perquè qui més qui menys havia comprat o compartia un dècim. «Estem molt feliços, som 74 persones treballant a l'empresa i estarà molt repartit», ha celebrat. Un altre dels afortunats és l'Arnau, que s'ha comprat un pis fa poc al barri i va comprar el dècim un dia que va anar a esmorzar al bar quan feia les reformes. Feliç per un premi «que no s'esperava», l'Arnau té clar que els 6.000 euros els invertirà en el seu nou habitatge.