Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Incendi Lleida

Alerta en un bloc de Lleida per una explosió: 7 dotacions de Bombers ara mateix

L'explosió hauria anat acompanyada d'una deflagració

Terrible incendi a Catalunya. Aquest cop, el foc ha afectat un segon pis en un edifici del centre de Lleida, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

L'avís de les flames s'ha produït a les 08:51 hores d'aquest matí on s'han desplaçat fins al lloc dels fets fins a 7 dotacions dels Bombers, les quals es troben, ara mateix, revisant tot l'edifici per descartar que no hi hagi cap persona ferida. 

A través de les primeres informacions que hem pogut conèixer, s'hauria sentit, en primer lloc, una explosió seguida d'una deflagració al carrer Comtes d'Urgell de la capital del Segrià. Fins al moment, es desconeixen les causes de l'incident i si hi ha alguna persona ferida.

Els Bombers de la Generalitat, a través del seu compte de Twitter, han declarat que l'incendi està controlat, però estan revisant tot l'edifici per descartar persones ferides.

Incendi a Granollers

Aquesta matinada, s'ha incendiat un camió el qual duia al seu interior diverses capses de cartó. El vehicle, estava localitzat entre dues naus situades al camí de Can Ferran del polígon industrial Coll de la Manya de Granollers, al Vallès Oriental. Així ho ha informat el mateix cos a les seves xarxes socials.

«Treballem en les tasques d'extinció d'un incendi que ha afectat les caixes de camió amb cartrons a l'interior entre dues naus al camí de Can Ferran del polígon industrial Coll de la Manya de Granollers».

L'avís del foc s'ha produït al voltant de les 04:00 hores d'aquesta matinada i fins al lloc dels fets s'han desplaçat 11 dotacions terrestres dels Bombers, entre les quals hi havia efectius del Grup de Suport Operatiu (GROS) amb el sanitari del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Afortunadament, les flames no s'han estès fins a l'interior de les instal·lacions de les dues naus properes al succés i cap persona ha resultat ferida. 

«El foc no ha afectat l'interior de les instal·lacions. Desplaçades 11 dotacions dels Bombers de la Generalitat entre les quals efectius del Grup de Suport Operatiu (GROS) amb el sanitari del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM)».

Segons hem pogut saber a través de les informacions proporcionades pel cos, a hores d'ara, el foc ja estaria extingit i totes les dotacions desplaçades fins al lloc dels fets, estarien retornant cap al parc. D'aquesta manera, els apagafocs han estat tota la nit treballant en aquest incident que, finalment, hauria quedat en un petit ensurt.