Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Incendi a Granollers

Els Bombers treballen en un incendi que crema des de la matinada: 11 dotacions

S'ha incendiat un camió en un polígon industrial del Vallès

Els Bombers de la Generalitat treballen sense descans i, aquest estiu, està sent un dels més complicats per al cos. Les diverses onades de calor i l'augment de les temperatures han estat les grans protagonistes i, per conseqüència, els incendis també. 

Han sigut molts els paratges naturals de Catalunya que s'han vist afectats pel foc, el qual ha originat grans destrosses. Aquest cop, però, les flames han tingut lloc a l'interior d'un vehicle.

Aquesta matinada, s'ha incendiat un camió el qual duia al seu interior diverses capses de cartó. El vehicle, estava localitzat entre dues naus situades al camí de Can Ferran del polígon industrial Coll de la Manya de Granollers, al Vallès Oriental. Així ho ha informat el mateix cos a les seves xarxes socials.

«Treballem en les tasques d'extinció d'un incendi que ha afectat les caixes de camió amb cartrons a l'interior entre dues naus al camí de Can Ferran del polígon industrial Coll de la Manya de Granollers».

Fins a 11 dotacions s'hi han desplaçat

L'avís del foc s'ha produït al voltant de les 04:00 hores d'aquesta matinada i fins al lloc dels fets s'han desplaçat 11 dotacions terrestres dels Bombers, entre les quals hi havia efectius del Grup de Suport Operatiu (GROS) amb el sanitari del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Afortunadament, les flames no s'han estès fins a l'interior de les instal·lacions de les dues naus properes al succés i cap persona ha resultat ferida. 

«El foc no ha afectat l'interior de les instal·lacions. Desplaçades 11 dotacions dels Bombers de la Generalitat entre les quals efectius del Grup de Suport Operatiu (GROS) amb el sanitari del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM)».

El foc ja estaria extingit

Segons hem pogut saber a través de les informacions proporcionades pel cos, a hores d'ara, el foc ja estaria extingit i totes les dotacions desplaçades fins al lloc dels fets, estarien retornant cap al parc. D'aquesta manera, els apagafocs han estat tota la nit treballant en aquest incident que, finalment, hauria quedat en un petit ensurt.

«Incendi de Granollers extingit! Totes les dotacions dels Bombers de la Generalitat retornen a parc».