Alerta per una nova estafa on suplanten la identitat de Paypal

Nova estafa que suplanta la identitat de Paypal

L’objectiu dels lladres és aconseguir les dades personals i bancàries de les víctimes

Alerta per un nou cas de ‘phishing’. Els Mossos d’Esquadra han avisat a través de les seves xarxes socials, on han demanat precaució a tots aquells qui rebin un correu electrònic de part de la companyia Paypal, ja que circula un fals missatge amb el qual els estafadors es fan passar per l’empresa i així aconseguir robar les dades personals de les víctimes.

Suplanten la identitat de Paypal

En concret,  el correu electrònic fals de Paypal alerta l’usuari que el seu compte ha estat bloquejat perquè falta algun tipus d’informació personal, de facturació o de la targeta de crèdit i, per tant, demanen que s’accedeixi a un enllaç per omplir les dades i solucionar el problema. En aquest sentit, els Mossos d’Esquadra han alertat del frau, ja que així els estafadors aconsegueixen les dades personals de la víctima i, per tant, robar-li els diners del seu compte corrent o suplantar la seva identitat.

«El phishing consisteix a suplantar una empresa comercial i, a partir d'enviar-te una informació que sembla real, aconseguir les teves dades personals o bancàries per fer-ne un ús fraudulent #StopPhishing», han alertat des del seu compte de Twitter. A més a més, la Guàrdia Civil també ha demanat precaució i en cas d’haver accedit a l’enllaç recomanen posar-se en contacte amb Paypal i amb l’entitat bancaria personal com més aviat millor.

També et pot interessar...