Fotomuntatge d'Álex, el jove assassinat davant la seva mare

Álex, assassinat amb 21 anys pel seu padrastre davant la seva mare a Espanya

El jove va ser víctima d'una punyalada mortal al coll

Els veïns de Cartagena segueixen sense donar crèdit al tràgic succés que aquest dissabte es va produir a la ciutat.

Àlex, un jove de 21 anys, va morir en els braços de la seva mare després de rebre una punyalada mortal al coll a mans del seu padrastre. Un crim que ha deixat a la mare del jove completament devastada.

«El meu fill es va morir als meus braços. L'últim que va dir la meva parella al ser detingut per la Policia Local va ser: 'Es salvarà, tot sortirà bé'. Quin fill de puta», assenyala Camelia en una entrevista a El Espanyol .

Per desgràcia, ja era massa tard quan els serveis d'emergències van arribar al domicili i només van poder certificar la mort del jove. Un noi tímid i responsable, amb molt talent per dibuixar i una gran passió pels personatges de Marvel.

La seva afició, no estava ben vista pel seu padrastre. L'home volia forçar una bona relació amb el jove tot i no esforçar-se per guanyar el seu afecte.

«Em deia que el meu fill era molt fred amb ell i que era 'friki' perquè li agradaven els superherois. Jo li deia que no li podia demanar a una criatura que havia passat per tant, que tingués tot l'afecte del món amb ell», afegeix Camelia.

Àlex, el jove de 21 que va ser assassinat pel seu padrastre davant de la seva mare

Amb molt dolor, la mare de l'Àlex recorda la seva vida com un recorregut ple de somnis sense complir i episodis de maltractaments per part de totes les seves parelles sentimentals.

Amb 38 anys, Camelia ha lluitat molt per tirar la seva família endavant. Va marxar de Romania a la recerca d'una vida millor i es va instal·lar al nostre país a la recerca del' 'somni espanyol'.

«Els meus pares eren pobres i vaig deixar l'Àlex amb ells per anar-me'n a València al costat del meu marit. Ell va marxar abans, va trobar treball de paleta, i quan estava estable, jo vaig anar a treballar a una cafeteria», explica la dona al mateix diari.

Finalment, Camelia va poder portar el seu petit quan tenia sis anys, encara que l'adaptació no va ser gens fàcil. Primer perquè el nen havia d'acostumar-se a la seva nova vida a Espanya i, segon, perquè era contínuament testimoni de la violència que el seu pare exercia contra la seva mare.

Tot i que la separació no va trigar a produir-se, la vida de Camelia i de l'Álex no va millorar. La dona va seguir sent víctima de violència de gènere després d'entaular una relació amb un altre home, pare de la seva segona filla, l'Ángela.

Alejandro, el pintor que ha tallat el coll al seu fillastre a Cartagena

Tot i això, la mare de l'Àlex no estava disposada a seguir sacrificant la felicitat dels seus fills. Va fugir del seu marit per començar una nova vida allunyada dels homes.

«Un dia, el pare d'Àngela va pegar a l'Àlex i vaig marxar a Almeria casa d'una amiga perquè no ens tornés a posar la mà a sobre», assenyala a El Espanyol.

Tot i això, uns anys després va conèixer l'Alejandro. Un pintor divorciat amb tres fills que es va oferir a ajudar-la a arreglar la seva nova casa.

Semblava que, per fi, havia trobat a una bona persona, un home romàntic i atent. Tot i que la relació no trigaria a anar malament.

«Va tenir mala sort perquè se li acumulaven deutes, la hipoteca de la casa, la pensió dels seus fills... Però no el vaig deixar perquè qualsevol persona pot tenir una temporada difícil. Vaig decidir tirar endavant», explica Camelia sobre una decisió que, ara, valora com la pitjor de la seva vida.

Àlex era un jove tímid i amant dels còmics de Marvel

Alejandro tenia entre cella i cella al fill gran de la seva parella. El titllava de friki, mandrós i mantingut, encara que la seva mare el defensava dient que el jove ajudava a casa i estudiava.

Encara que no va arribar a acabar l'ESO per l'assetjament escolar que va patir, el jove sempre es va mantenir actiu amb diversos cursos.

«Li vaig dir que jo no parlava malament dels seus fills, li vaig preguntar per què no veia al meu fill com una personal normal i el vaig advertir que m'estava cansant. Però mai vaig imaginar que li podria fer alguna cosa tan dolenta a l'Àlex», admet Camelia entre llàgrimes.

Mai hauria imaginat que la seva parella fos capaç d'agafar un ganivet i tallar-li el coll al seu fill durant una insignificant discussió familiar. El jove s'havia enfadat amb la seva mare per no comprar-li preservatius i els dos van començar una baralla que va acabar de la pitjor manera.

«Àlex em va mirar dient-me: 'No permetré a aquest que m'aixequi la mà perquè no és el meu pare'. Aleshores, Alejandro va anar a agafar un ganivet, va venir cap a nosaltres i va intentar ficar-li el ganivet del pa a l'ull del meu fill. Aquí va ser quan jo vaig posar la mà per protegir-lo, em va tallar, vaig abaixar el braç i quan vaig aixecar la cara, Àlex tenia la punyalada al coll», relata la dona amb llàgrimes als ulls.