Muntatge amb les imatges d'una sirena i un edifici incendiat

Urgent: Almenys vuit morts en xocar una avioneta contra un edifici a Itàlia

S'ha confirmat que entre aquests morts hi ha un nen i el pilot de l'avioneta

Un mínim de vuit persones haurien perdut la vida aquest diumenge després que una avioneta hagi patit un greu accident a Itàlia. 

El transport aeri hauria xocat contra un edifici, prop de la ciutat de Milà, i aquestes vuit persones haurien mort a conseqüència de l'impacte. Se sap, de moment, que totes aquestes persones que han mort viatjaven dins de l'avioneta. Sis d'elles serien passatgers, mentre que les altres dues persones serien el pilot i copilot de la nau.

A més, s'ha confirmat també que un dels morts és un nen, encara que no s'ha determinat la seva edat.

Alguns mitjans locals han assegurat que els passatgers morts podrien ser de nacionalitat francesa, encara que no està confirmat de forma oficial. 

Segons informació que ha publicat el mitjà italià La Repubblica, l'avioneta s'hauria estavellat contra un edifici d'oficines. En ser diumenge, aquest es trobava buit i no s'hi haurien produït danys personals. Els fets haurien passat, concretament, al migdia, al voltant de les 13:00 hores.

De fet, en el mateix edifici s'estaven duent a terme obres de renovació. És per això que tampoc hi havia ningú dins de les oficines ni en altres zones pròximes.

De totes maneres, es tracta d'una informació pendent de confirmar. Cal tenir en compte que les informacions estan arribant a poc a poc durant aquesta tarda i hauran d'anar actualitzant a mesura que els efectius desplaçats puguin anar actuant en el lloc dels fets.

Segons les dades que s'han donat fins al moment sobre l'accident, aquesta avioneta s'hauria enlairat de l'aeroport de Milà Linate. Se sap, per això, que l'accident no s'hauria produït massa estona després d'haver sortit del seu lloc de partida. El vol es dirigia a la localitat també italiana d'Olbia, Sardenya.

L'edifici, que estava buit, s'ha incendiat després de l'impacte

La veritat és que el succés podria haver tingut encara pitjors conseqüències. Com hem dit, l'edifici contra el qual s'ha estavellat l'avioneta estava buit. 

Es tracta d'un lloc que estava sent utilitzat com a oficines i estacionament per a autobusos. No hi havia ningú en el moment dels fets, ja que s'hi estaven fent obres de renovació. En ser diumenge, ningú hi estava treballant en el moment de l'impacte.

Cal esmentar, però, que sí que s'han produït danys materials en l'edifici. I és que no només ha patit l'impacte de l'avioneta. Se sap que després d'estavellar-se el vehicle a la zona d'estacionament d'autobusos, s'ha incendiat a conseqüència de l'impacte.

Sobre el succés no s'han donat molts més detalls. Els motius pels quals l'avioneta hauria xocat contra aquest edifici encara no es coneixen. 

Seran els investigadors especialitzats els qui hagin de determinar les causes exactes de l'accident. Fins al lloc s'han desplaçat diversos agents de les autoritats del país, així com dotacions dels bombers i efectius sanitaris.