Llum d'emergència d'un cotxe de policia

Detingut un menor d'edat que conduïa drogat i contra direcció el cotxe del seu avi

Els fets han tingut lloc aquest dissabte a la nit a Balaguer

Escena surrealista la que s'ha viscut aquesta passada nit de dissabte a Balaguer. Es tracta d'un cas de conducció temerària en el qual cada informació que es coneix és més esperpèntica que l'anterior. I és que la Guàrdia Urbana de la capital de la comarca de la Noguera va detenir un menor d'edat que conduïa el cotxe del seu avi. Ho feia contra direcció, patint un accident, intentant fugar-se i donant positiu en el control de drogues. 

Conduint en direcció contrària i intent de fuga 

Tot plegat es va produir passats uns minuts de les dotze de la nit d'aquest dissabte, dia 2 d'octubre. Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Balaguer van veure un cotxe que circulava en direcció contrària per l'avinguda Vidal i Barraquer de la capital de la Noguera

Els agents li van demanar que s'aturés, però el conductor va fer cas omís de les indicacions policials i va intentar fugir a gran velocitat. Fins i tot va conduir marxa enrere uns 200 metres. En aquell moment, dues persones que encara no han pogut ser identificades van saltar del cotxe.

El periple del jove conductor no va acabar aquí, ja que va continuar amb el seu intent de fuga. Va xocar contra un fanal i se li va despenjar part del para-xocs davanter, però va poder circular aproximadament un quilòmetre més per carrer Urgell. Finalment, els policies el van poder aturar.

La sorpresa dels agents va ser adonar-se que el conductor tenia 15 anys i estava conduint un cotxe que era propietat del seu avi. El jove, a més, conduïa sota els efectes de la marihuana, ja que va donar positiu en el control de drogues.

Una vegada aclarit els fets, la Guàrdia Urbana de Balaguer va entregar el menor d'edat al seu pare. No abans sense ser denunciat per diverses infraccions. Aquestes són conducció temerària, circular sense el carnet de conduir, i fer-ho sota els efectes de les drogues.

El cotxe, que va quedar accidentat, va ser immobilitzat i, finalment, ha acabat sent retirat de la via aquest diumenge al migdia, aproximadament a les 13.00 hores.