Jugador sujetando un balón de fútbol.

Greu amenaça a una àrbitra de 16 anys: «Et violo»

Els fets han tingut lloc durant un partit de futbol de la Primera Divisió Regional

Durant un partit de futbol de Primera Regional de Fuerteventura, a les illes Canàries, una menor de 16 anys ha estat la protagonista de greus comentaris per part d'un aficionat. En concret, s’estava disputant un partit entre l’UD Jandía i el Chilegua quan un home va cridar a la noia frases irrespectuoses i amenaces: «Si t'enxampo fora, et violo!»

Un aficionat amenaça l’àrbitra menor

L’aficionat va cridar a la menor, segons informa el diari ‘Marca’, comentaris irrespectuosos i, davant d’aquestes paraules, la col·legiala els va deixar per escrit en l’acta del partit: «En l'últim minut de la trobada es produeix una revolta entre diversos jugadors i un aficionat del Jandía que estava a la grada dient a la meva assistent número 2: ‘Ai aquests turmells! Si t'enxampo fora, et violo, et partiré la cara’. Fent signes de violència, mossegant-se la llengua i fent el moviment de pegar-li amb la mà. Havent de ser subjectat per diversos jugadors».

Així doncs, l'àrbitra ho va deixar reflectit i aquests fets poden implicar algun tipus de multa o sanció al club local. Tanmateix, en cas d’imposar sanció, qui decidirà quina serà és la federació regional, és a dir, el Comitè de Competició de la Federació de Futbol de Las Palmas. Destaca el fet que anteriorment l’UD Jandía va ser sancionat amb una multa de 3.000 euros.

També et pot interessar...