Un pare abandona el seu fill menor d'edat als EUA per ser gai

L'home, que ja ha estat detingut, li va dir al menor: «La policia et trobarà una nova llar»

El nen va ser abandonat pel seu pare en assabentar-se que era homosexual
El nen va ser abandonat pel seu pare en assabentar-se que era homosexual | CatalunyaDiari.cat

U

n home de 30 anys ha estat detingut als EUA després d’haver abandonat el seu fill menor d’edat perquè pensava que era homosexual. El pare del nen hauria protagonitzat una forta discussió el dia dels fets en trobar pornografia homosexual al mòbil del nen, i després d’això, i segons relata 'ABC News', el pare li hauria ordenat al seu fill que fes la maleta i pugés al cotxe.

 

El seu pare el va deixar davant d'una comissaria

L’home, Evenaud Julmeaus, va conduir aleshores fins a la comissaria de policia més propera, situada a la localitat de Haines (Florida), però en veure que estava tancada, el va deixar allí sol i sense ajuda, amb una única frase per acomiadar-se: «La policia et trobarà una nova llar», segons va relatar posteriorment el nen a les autoritats. Va ser una persona que passava pels voltants i que va veure l'escena, la que va avisar a la policia.

  

Un cop van ser alertades les autoritats, van avisar la mare del menor, que va anar de seguida a recollir-lo i es van dirigir a casa del pare. En arribar però, van comprovar que aquest no es trobava a casa seva i que a més havia deixat sense supervisió d’un adult als seus altres dos fills; després d’això, va ser el mateix Evenaud qui es va entregar a la policia, i ha estat acusat de 3 delictes d’abús infantil sense danys corporals.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari