Parte de arriba de un coche policial con las luces encendidas

Troba un vídeo al mòbil del seu amic on abusava de la seva filla i acaba amb ell

El presumpte pedòfil era amic seu des de feia anys i havia cuidat de la menor en diverses ocasions

Dos amics acaben malament després de descobrir que un d'ells havia abusat de la filla de l'altre. Oleg Sviridov i Vyacheslav, de 32 i 34 anys respectivament, estaven passant la vesprada junts quan van tenir els fets.

Havien quedat per fer un beure i, amb tot, Sviridov va revelar un dels seus grans secrets. De vegades, qui menys et penses pot clavar-te una punyalada per l'esquena sense adonar-te'n. 

Es tracta d'unes imatges que demostren com Sviridov abusava sexualment de la filla de Vyacheslav. Les guardava al seu mòbil i els va ensenyar a l'amic. Com a conseqüència, el pare de la nena va entrar en un atac de ràbia que va posar fi a la vida de Sviridov.

Un home mata el seu amic quan descobreix que havia abusat de la seva filla de 8 anys

Els fets van tenir lloc a finals del mes d'agost. Sviridov havia quedat amb Vyacheslav per ajudar-lo a portar un moble a casa seva. Després de la feina, van decidir descansar mentre feien un beure. 

Durant un moment, Vyacheslav va veure unes imatges al mòbil d'Oleg on mantenia relacions íntimes amb menors. Entre les fotografies i els vídeos, va poder visualitzar una escena on apareixia la seva pròpia filla, sota les ordres de Sviridov.

El presumpte pedòfil era amic dels pares de la víctima i algun cop havia cuidat de la nena. Moments que va aprofitar per abusar d'ella. Després de veure-ho, el pare va en un atac de ràbia i el va començar a colpejar. 

Alguns testimonis asseguren que van intentar separar-los, cosa que Oleg va aprofitar per escapar-se. Després, el pare el va denunciar a la policia i van iniciar una investigació per trobar més material delictiu. 

La recerca policial va durar una setmana, però Oleg seguia sense aparèixer. Vyacheslav va decidir buscar-lo pel seu compte, amb la bona o mala sort que el va acabar trobant i, seguidament, el va apunyalar fins a matar-lo. 

El pare de la menor al·lega que va ser una mort accidental

Va ser el pare de la menor, que dies abans havia fet la denúncia a la policia, confessava que havia matat el seu amic el 2 de setembre. Segons el relat, el 26 d'agost es va topar amb Sviridov i van discutir. Durant l'enfrontament, va colpejar Oleg amb una pala, va ensopegar i «va caure damunt del ganivet». 

Vyacheslav va assegurar que no l'havia matat de manera intencionada i els va indicar on es trobava el cos. Com a conseqüència, el pare de la víctima va ser detingut i el cas continua sota investigació. 

Els veïns demanen la llibertat de Vyacheslav

Els fets de Pribrezhni, un poble situat al sud de Rússia, ha encès tota la població. Els veïns han impulsat un moviment per demanar la innocència de  Vyacheslav.

Tot i haver posat fi a la vida d'un home, els ciutadans asseguren que «va protegir la seva filla, també els nostres fills». «No és un assassí, estem amb ell», confessen.

Arran de la investigació, s'ha trobat material pedòfil dins el mòbil de la víctima. Es tracta de vídeos on Oleg abusa d'altres nenes de la vila d'entre 6 i 11 anys. Sembla que el presumpte pedòfil hauria estat violant menors, almenys durant cinc anys abans de ser descobert pel seu amic.

El cas ha commocionat tota la població, que s'ha bolcat amb Vyacheslav. «Qualsevol pare hauria fet el mateix!», reivindiquen. «Exigim comprensió per part de les autoritats, de la Policia i del Comitè d'Instrucció!», demanen.

De fet, encara que els càrrecs per assassinat no han estat retirats, sembla que Vyacheslav gaudeix de la simpatia de les autoritats. De moment, el pare de la menor no és a la presó, sinó que està sota arrest domiciliari.