Ana Maria, la mare andalusa que va escanyar el seu fill abans de perdre la custòdia

Va ser detinguda el passat dijous mentre duia el cos del petit de 7 anys al cotxe

Mata a su hijo en Almería
El pare del menor hauria denunciat en diverses ocasions els maltractaments d'Ana María al seu fill | Cedida

Almeria va viure un crim espantós aquest dijous, després que una mare decidís posar fi a la vida del seu fill de 7 anys escanyant-lo. Tot apunta que el que hauria dut a la dona a cometre l'assassinat és que el seu marit es podria fer amb la custòdia del menor, després de dur el seu cas als tribunals. 

Ana María Baños i Sergio Fernández López van posar fi a la seva relació fa dos anys. D'ella havia nascut fruit del seu amor el petit Sergio. No va ser un procés fàcil, sobretot perquè ella havia denunciat en alguna ocasió el seu marit per maltractaments. Ana María, de 38 anys, tenia actualment la custòdia del nen i el seu pare tenia simplement un règim de visites. 

El testimoni del germà de Sergio, Juan José Fernández, recollit per 'El Español', confirma que «totes les denuncies per maltractament contra el meu germà van ser arxivades». Seguidament va començar una lluita per la custòdia entre les dues parts, però el nen continuava convivint amb la seva mare al pis familiar de la localitat de Huércal. Certs testimonis assegurarien que podria patir algun trastorn, però aquest fet no ha estat confirmat. 

Ana María no va acceptar el divorci

Juan José relata que la seva excunyada no va saber com encaixar el divorci. Apunta que va perdre més de 15 quilos i que comportava a tenir comportaments estranys i obsessius. Va arribar al punt de trucar més de 100 cops als pares de Sergio per dir-los que volia tornar amb ell.  

Una mujer mata a su hijo en Almería
Ana María va prendre una decisió dràstica perquè Sergio no es quedés amb el seu fill | Cedida

La seva antiga família política la va denunciar per aquests fets i també la va dur davant el Servei de Protecció al Menor, ja que «en diverses ocasions havia insultat i maltractat el nen». El petit Sergio hauria admès que «li pegava a la cara, als braços, a vegades no li donava menjar, no el duia a l'escola, el castigava...». L'oncle del nen, tristament mort, confirma que un altre cop ja l'havia intentat ofegar: «La meva mama m'ha posat un coixí a la boca i no podia respirar», hauria dit el nen. 

Juan José es queixa que les denúncies de la seva família no han estat ateses per les autoritats i que s'ha fet res, tot i les proves presentades davant la Guàrdia Civil. El nen hauria arribat a dir per telèfon, quan la seva mare parlava amb els seus avis, que «àvia digues al papa que vingui que la meva mare m'està pegant». 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari