Fotomuntatge d'un pàrquing ple de cotxes i Andrea Langhorst i els sues fills, Adam i Olivia

Andrea va aparèixer morta en un cotxe amb els seus bessons de 3 anys

La policia va trobar els cossos en descomposició al cap d'uns dies que desapareguessin

El mes de març passat es va produir un fet molt macabre. Parlem de la troballa dels cadàvers d'una mare i dels seus bessons en un cotxe. Els cossos estaven en descomposició dins el vehicle, que estava estacionat en un pàrquing de Melbourne (Florida). I ara s'ha sabut com van morir.

Andrea Langhorst, de 35 anys, va matar els seus fills, Olivia i Adam Dryer, de 3 anys, i després es va treure la vida. Així ho estableixen els resultats preliminars de l'autòpsia efectuada pels forenses del comtat. La causa oficial de la mort dels bessons és una sobredosi de metamfetamina.

Pel que fa a la mare, les proves toxicològiques demostren que va consumir un còctel de metamfetamines i cocaïna. La mort dels menors ha estat tipificada com a homicidi, mentre que la de la mare es considera un suïcidi. Després d'això, s'ha descobert una realitat molt dura.

Ja se sap com van morir

Els tres cossos van ser trobats a les 11 del matí del 23 de març dins d'un cotxe. Dos dies després, es van fer les autòpsies, però era difícil determinar si primer havia mort la mare o els nens. Per això van encarregar una prova toxicològica, que ha tret la veritat a la llum.

Fotomuntatge d'Andrea Langhorst i els sues fills, Adam i Olivia
Andrea tenia dos fills bessons de tres anys | Catalunya Diari

L'únic que sabien és que tots tres havien mort més o menys a la mateixa hora, i durant les setmanes posteriors es va especular amb una mort natural. Però les proves mostren restes de droga al cos dels menors. Això indica que la mare els va provocar la mort i després es va treure la vida.

La família ha estat tot aquest temps esperant els resultats de les proves per a saber què els va passar a Andrea, Olivia i Adam. Amb els resultats de toxicologia, la policia dona per finalitzada la investigació. I és que han confirmat la principal hipòtesi. El mòbil del crim, pel que sembla, va ser la difícil situació familiar que travessaven.

Feia setmanes que vivien en un cotxe

Després de trobar els cadàvers, la policia va descobrir que Andrea feia setmanes que vivia en aquell cotxe amb els seus dos fills. La tragèdia familiar va començar quan el marit d'Andrea i pare dels nens va entrar a la presó. A partir de llavors, ella va començar a aïllar-se de la família i de la resta de gent del seu entorn.

Segons explica el pare de la dona, Andrea era «un esperit lliure, guapa i intel·ligent, i va decidir viure la vida a la seva manera». L'avi dels nens creu que en un moment donat ella no va veure més sortida que alliberar els fills d'una existència miserable. I això és el que la va portar a cometre el crim i posteriorment suïcidar-se.

L'últim cop que aquest home va parlar amb la seva filla va ser l'11 de març, i sabia que a vegades vivia amb els nens al cotxe. De tant en tant llogava un pis d'Airbnb i s'hi estava uns dies. Però de sobte va deixar de comunicar-se amb la família, es va esfumar, i això va fer saltar totes les alarmes.

Feia dies que havien mort

La policia va començar a buscar la dona i els menors, i el 20 de març van rebre un avís sobre un cotxe sospitós. Quan van obrir les portes del vehicle, hi van trobar tres cadàvers en procés de putrefacció. Els forenses creuen que les víctimes feia uns deu dies que havien mort, aproximadament quan van desaparèixer.

Pàrquing amb alguns cotxes
La policia va trobar el cotxe amb els cadàvers en aquest pàrquing | Policia de Melbourne

Des d'un primer moment, el pare d'Andrea va presentar com a hipòtesi factible la mort per sobredosi. Anys abans, la dona havia estat arrestada per possessió de drogues i va passar uns dies a la presó. Amb el temps havia refet la seva vida i havia trobat en els nens una raó per a lluitar.

La família va deixar clar que no tenien problemes de diners i que la decisió de viure al cotxe responia a altres raons. Tot aquest temps van pensar que podia haver sigut una tragèdia accidental, però ara, les proves toxicològiques revelen una realitat molt dura, i és que Andrea va matar els seus fills.