Imatge de l'incendi a la Segrera durant la matinada.

Espectacular incendi en un pàrquing al centre de Barcelona

Una persona ha resultat ferida a causa de l'incendi

Ensurt entre els veïns de la Sagrera. L'incendi que s'ha produït aquesta matinada en un pàrquing situat entre els carrers d'Hondures i Gran de la Sagrera ha generat certs moments de tensió entre el veinatge del barri. Els Bombers de Barcelona han rebut l'avís de les flames a les 22.23 hores. 

Segons El Caso, una persona ha resultat ferida després de l'incendi i els equips d'emergències desplaçats fins el punt del succés l'han traslladat fins a l'hospital. Els veïns de la zona asseguren que les flames han començat en una zona d'aparcament amb herbes seques i matolls. 

L'incendi hauria durat uns 10 minuts i els Bombers n'haurien apagat posteriorment les flames. 

Matinada d'incendis a l'Àrea Metropolitana 

I és que el de la Sagrera no ha estat l'únic incendi de la nit a l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Els Bombers de la Generalitat han treballat en dos incendis aquesta matinada a l'Hospitalet de Llobregat i Viladecans, on tres persones han resultat ferides de caràcter lleu. 

A l'Hospitalet, els Bombers han rebut un avís a la 1.42 hores per un incendi en una cuina d'un pis del carrer Illes Canàries. Dues persones han resultat ferides per inhalació de fum. 

D'altra banda, a Viladecans, el cos d'emergències ha rebut un avís a les 5.20 hores per un foc en un local comercial al carrer Aranyó. El local ha cremat parcialment i el seu propietari ha resultat ferit lleu. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha evacuat els afectats.