Primer pla del cartell d'un taxi

Apallissen un taxista a Barcelona després de robar-li el mòbil i la cartera

Els fets, segons ha denunciat el portaveu d'Élite Taxi, van tenir lloc a la Rambla del Raval el passat 7 d'octubre

Élite Taxi, a través del seu portaveu, Tito Álvarez, ha denunciat que fa uns dies un taxista va ser apallissat per un grup de persones. Segons ha explicat Álvarez en una entrevista a 'betevé', els fets van tenir lloc el passat 7 d'octubre a la Rambla del Raval, on la víctima havia aparcat el seu vehicle. En aquest moment, un dels agressors va obrir la porta del vehicle i va robar-li el mòbil i la cartera.

Segons el relat del president d'Èlite Taxi, el conductor va intentar recuperar els seus efectes personals, però va ser agredit, patint ferides de diversa consideració que van obligar a hospitalitzar-lo. Tito Álvarez ha explicat que el taxista agredit té un braç trencat, ha hagut de ser operat, col·locant-li diversos claus.

Increment en les agressions i els robatoris a taxistes

Álvarez ha denunciat que el del dia 7 d'octubre «no és un cas aïllat», alhora que ha afegit que han detectat un increment de les agressions i els robatoris als taxistes. El president d'Élite Taxi ha afirmat que «sembla que ens hem convertit en un objectiu», motiu pel qual ha demanat mesures que protegeixin els taxistes, com ara instal·lar càmeres als vehicles.

En aquest sentit, fa un parell de dies que a les xarxes socials es va convertir en viral un vídeo en què circulava per un carrer de Barcelona amb un individu enganxat a la finestra del vehicle. Segons diverses informacions, es tractaria d'una persona que hauria intentat robar el taxista i aquest hauria evitat l'acció iniciant la marxa.

Un taxista agredit fa poques setmanes a Sabadell

Fa poques setmanes, es va produir un fet similar a Sabadell. Concretament, un taxista de la cocapital vallesana va patir una brutal agressió durant el servei de nit que el va portar a ingressar a l'hospital amb diverses fractures i ferides. La víctima va ser atacada per dos joves que el taxista estava transportant des de Sabadell a Barberà del Vallès.

El taxista agredit és l'expresident de Ràdio Taxi Sabadell, Jacinto Martínez, que va patir, entre altres ferides, fractures al nas i a dues costelles, així com un tall al cap i el llavi partit.