Capturas del vídeo de la paliza de un hombre a un policía en Zaragoza

La policia demana ajuda: busquen un home a tot Espanya

Les autoritats estan buscant el jove que va clavar una brutal pallissa a un agent en un autobús de Saragossa

Els fets va tenir lloc el diumenge, 17 d'octubre, a les 04:00 hores a l'Avinguda de Madrid, a Saragossa, Espanya. Un agent va rebre una brutal pallissa per part d'un jove després d'indicar-li que es posés la mascareta en un autobús urbà. La policia ha sol·licitat l'ajuda ciutadana per trobar el parador de l'agressor, que va fugir ràpidament del lloc.

Les conseqüències directes del coronavirus han generat un desequilibri social que, de vegades, causa situacions violentes i disputes banals. L'ús de les màscares o el respecte per determinades normes sanitàries s'han convertit en els detonants de molts conflictes.

En moltes ocasions, les notícies sobre altercats per aquests motius fan presència en els principals mitjans de comunicació. De fet, aquesta tendència està en auge i cada vegada són més les agressions als carrers.

El cap de setmana passat es va produir un nou conflicte per l'ús de la màscara en un espai tancat. Les imatges de la confrontació han inundat les xarxes socials i tots volen descobrir la identitat de l'agressor.

La Policia Nacional busca l'agressor de l'agent en un autobús a Saragossa

El succés ha causat una gran commoció entre els usuaris de les xarxes socials i els espectadors per la cruesa de les imatges. Els cossos de seguretat de l'Estat han llançat una ordre de crida i cerca per trobar l'agressor i sol·liciten la col·laboració ciutadana.

Els fets van tenir lloc la matinada del diumenge, 17 d'octubre, al voltant de les 04:00 hores de la matinada. El sospitós va pujar a un autobús urbà, a l'Avinguda de Madrid a Saragossa, sense mascareta.

La resta de passatgers li van demanar que se la posés pel bé de tots i perquè no es permetia pujar sense. L'home es va mostrar negatiu i no va fer cas a les peticions dels ciutadans que hi havia al vehicle.

En aquell moment, un agent es va identificar i de bones maneres, segons relaten els testimonis, li va realitzar la mateixa petició. A més, li va dir que havia de posar-se-la, ja que per llei estava obligat a fer-ho.

Lluny de fer cas a l'autoritat present, va començar a increpar-lo i insultar-lo de manera molt amenaçadora i violenta. L'actitud del jove va empitjorar i va arribar a reptar el policia a resoldre l'assumpte a cops fora de l'autobús.

L'agredit es va mantenir serè i sense mostrar nerviosisme per la situació tan delicada que estava vivint. Sense previ avís, el jove es va llançar sobre ell i va començar a propinar-li diverses puntades de peu i cops de puny davant dels crits dels passatgers.

Alguns dels testimonis van actuar de forma immediata i van agafar l'agressor per evitar els cops. Després de l'altercat, el jove va sortir corrent de la zona sense que ningú pogués detenir-lo o identificar-lo.

Actualment, el seu parador és desconegut i ningú sap on s'amaga. No obstant això, molta gent ha difós les imatges per intentar trobar-lo i que pagui per les conseqüències.

Les xarxes socials s'han omplert de missatges carregats d'odi contra el jove agressor. A més, les autoritats de la zona estan fent una àrdua tasca d'investigació per identificar-lo i poder seguir els seus passos.

Aquest vergonyós succés s'ha convertit en un més de la llarga llista d'agressions per motius derivats de la pandèmia. Així mateix, posa en relleu el clima de crispació que existeix en la societat i el respecte nul d'alguns individus. Esperem que des de les institucions implantin mesures per protegir els ciutadans de les agressions sense fonament.