Imatge de la gran columna de fum que ha provocat l'aparatós incendi de Molins de Rei

Un incendi crema dues naus d'una fàbrica de motos a Molins de Rei

Els Bombers de la Generalitat, que van desplaçar fins a 25 dotacions, van controlar el foc a última hora de la nit i durant aquest matí faran tasques de seguiment i revisió

ACTUALITZACIÓ 5/11/28, 7.31 hores

Els Bombers han donat per estabilitzat a última hora de la nit l'incendi que ha afectat una fàbrica de motos al polígon industrial El Pla de Molins de Rei, a la comarca del Baix Llobregat. Segons indica el cos d'emergències, hi han arribat a actuar amb fins a 25 dotacions per frenar les flames i durant tota la nit han treballat per acabar de sufocar l'incendi. Ara com ara, dues dotacions treballen al lloc dels fets per fer seguiment i revisió.

El foc ha afectat les dues naus de la companyia de motocicletes, havent col·lapsat la coberta de cadascuna d'elles. Així mateix, les flames han afectat la part superior d'una tercera nau dedicada a treballs de neteges químiques, industrials i de clavegueram. Ha resultat afectada la part d'oficines, però no el magatzem. L'empresa està situada al carrer Riera Can Pahissa, on hi ha quatre naus més d'altres firmes, l'una a tocar de l'altra.

NOTÍCIA ORIGINAL 4/11/20, 22.35 hores

Onze dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen des de dos quarts de deu de la nit en un incendi que afecta completament una fàbrica de motocicletes al polígon industrial El Pla de  Molins de Rei, a la comarca del Baix Llobregat.

Segons indica el cos d'emergències, el succés no ha causat cap ferit i en un primer moment s'ha calculat la zona afectada en uns 1.500 metres quadrats. Posteriorment ha indicat que el foc afecta dues naus de la mateixa empresa al carrer Riera Can Pahissa, on hi ha quatre naus més d'altres firmes, l'una a tocar de l'altra. Per això els Bombers treballen en l'extinció del foc i per evitar que les flames afectin les naus veïnes.