Cordó policial

Apareix un cadàver sense roba, cremat i sense dits a Espanya

Ha estat trobat en un descampat de Madrid

Si encara estem impactats per la troballa d'una mà en un maleter, avui hem conegut que un cadàver ha sigut trobat en un descampat a Madrid.

En concret, es tracta del cos nu d'un home que, a més, estava cremat i al qual se li havien amputat els dits. Davant d'aquest succés, a hores d'ara, una investigació intenta aclarir els fets, així com la identitat de la víctima.

Trobat el cadàver calcinat d'un home

Tot i que ha estat ara quan s'ha donat a conèixer aquest succés, la veritat és que va tenir lloc aquest passat diumenge. Els fets es van precipitar quan les autoritats van ser avisades que hi havia un incendi al madrileny barri de Villa de Vallecas.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Exactament aquest s'estava produint en el descampat del Cerro del Murmullo. Un lloc que, com ha donat a conèixer el diari 'ABC', és freqüentat per toxicòmans. Així és, perquè la controvertida Cañada Real, focus de venda de drogues, es troba molt a prop.

Però també, segons sembla, és un lloc transitat per persones que practiquen el que es coneix com a 'cruising'. Aquest és un terme per a referir-se al fet de tenir sexe a l'aire lliure amb desconeguts.

Agents policials i bombers es van traslladar al voltant de les 11:00 fins al lloc i allà van descobrir una cosa inesperada. Quan van anar a apagar el foc, es van topar amb un cadàver nu de cintura cap avall.

Aquest, que estava embolicat en una mena de tela o cortina, es trobava absolutament calcinat. És més, també es van adonar que la víctima en qüestió no tenia dits. És a dir, clarament se'ls havien amputat.

S'obre la investigació per descobrir la identitat de la víctima

El Grup VI d'Homicidis és el que s'ha posat al capdavant d'aquest cas que està envoltat de nombroses incògnites. Primer, perquè es desconeix per complet la identitat de la víctima. I segon, perquè no se sap què hi ha darrere d'aquesta mort i del posterior incendi.

No obstant això, l'autòpsia realitzada al cos ha permès aclarir algunes qüestions. Així, per exemple, ha esbrinat que el mort és un home de mitjana edat.

De la mateixa manera, els forenses de l'Institut de Medicina Legal han arribat a una clara conclusió: l'home va morir de forma violenta, com ho indiquen determinats signes i ferides.

Això sí, se segueix sense saber qui és el mort. De fet, serà molt difícil descobrir-ho per diversos motius. Principalment, perquè no portava documentació, perquè el seu cos està calcinat i perquè l'absència dels seus dits impedeix identificar-lo a través de les seves petjades.

A més, s'ha fet públic que no se sap l'arma que es va utilitzar per acabar amb la vida d'aquesta persona. I, de moment, tampoc es té certesa de quines van ser les ferides que van provocar la seva mort.

Últimes dades sobre el cas de l'home calcinat

En les últimes hores s'han donat més informació respecte a tan macabra troballa. Per exemple, es té clar que l'incendi va ser premeditat. Això sense oblidar que se sap que darrere del que ha passat hi ha un intent d'homicidi o assassinat, però no què ho va originar.

L'esmentat Grup VI d'Homicidis i la Policia Científica són els que a hores d'ara continuen endavant amb la investigació del terrible succés. Estan demanant pistes, interrogant possibles testimonis i analitzant el cos i els objectes que l'envoltaven on va ser trobat.

Només d'aquesta manera podran descobrir el nom de la víctima i, per descomptat, la identitat del culpable de la seva mort. Un criminal que, un cop que sigui trobat, pot arribar a enfrontar-se a pena de presó. Però només, si es demostra la seva responsabilitat en el citat delicte d'homicidi o assassinat.