Primer pla del DJ Jamie Roy

Apareix mort un famós DJ de només 33 anys a Eivissa

Va viure durant molts anys a l'illa i era famós a diverses sales on solia punxar

Jamie Roy, DJ escocès molt conegut a Eivissa, ha estat trobat mort amb 33 anys segons han confirmat diversos mitjans. La família de l'artista ha comunicat la mort del jove a les xarxes socials. Es desconeix la causa de la mort del jove, que preparava diversos projectes.

«Jamie era un fill, germà, nebot i oncle molt estimat i talentós, estimat pels seus amics i col·legues dins de la indústria i més enllà». Així anunciava la família del DJ la mort. «Jamie va morir ahir, estem absolutament devastats», van transmetre en un comunicat per donar a conèixer la notícia.

Jamie era originari de Dumfries (Escòcia) i tenia molts seguidors a Eivissa, on havia viscut uns quants anys. El seu talent li va permetre fer-se un lloc a diverses de les millors sales d'un dels llocs de referència a tot el món. Va punxar en discoteques com Pachá, Amnesia i Eivissa Rocks.

A punt de llançar el nou tema

Aquest artista va començar a la indústria musical organitzant raves a Dumfries, la seva ciutat natal. Aleshores treballava com a lampista, però en les seves hores lliures es dedicava en cos i ànima a la seva gran passió. Finalment ho va deixar tot per centrar-se en la música, i va iniciar una exitosa trajectòria.

Foto del DJ Jamie Roy
El famós DJ durant una de les seves sessions | Arxiu

El seu talent va fer que molt aviat grans sales del panorama mundial s'hi fixessin. El 2015 va fixar la seva residència a Eivissa i va començar a punxar a les millors sales de l'illa coneguda com una de les capitals de la festa. Aquí va ser on Jamie va augmentar el seu prestigi i va començar a ser un DJ reconegut.

Feia tot just uns dies que havia anunciat el llançament del tema que seria «el millor tema de la meva vida». Havia preparat Let's Us Sing amb un dels millors productors del món, i estava molt il·lusionat. Tal com va transmetre als seus fans, estava impacient perquè arribés el moment.

Una estrella de la música

Jamie Roy també era conegut al Regne Unit per haver punxat música a la Ràdio 1 de la BBC. Després del seu pas per Eivissa, va iniciar el seu camí com a resident dels esdeveniments Dance Or Die del productor Nic Fanciulli. L'arribada del coronavirus no va frenar la seva ascensió i va signar un gran contracte.

Jamie va començar a treballar per a Ultra Records, un segell internacional de gran prestigi al món de la música. Era precisament amb aquell segell amb què llançaria el seu nou tema, i que ja no podrà veure. La companyia ha comunicat la seva mort i ha lamentat la terrible notícia.

El DJ Jamie Roy
El DJ tenia preparat el llançament d'un nou tema | Xarxes Socials

Els condols no s'han fet esperar, i molts famosos del sector han recordat la figura del DJ. Com Patrick Topping, que s'ha mostrat «consternat» en conèixer la mort de Jamie Roy. També el nominat al Grammy CamelPhat ha donat el seu adeu a un dels millors nois d'aquesta indústria boja.

Destaquen el seu enorme talent

Molts famosos de la indústria han recordat Jamie Roy com «un dels millors» i han destacat la seva «energia positiva». Els missatges s'han succeït a les xarxes socials per retre homenatge al DJ mort. «Quin home tan talentós i tan bo», va dir un.

Jamie Roy també va tenir una faceta com a productor, tasca a la qual es dedicava quan no estava de gira. Va punxar en sales de música electrònica a Cardiff, Brighton i Livingston. Com a productor va llançar el seu últim senzill al mes de gener, en col·laboració amb Orden & Fatzo.