Primer pla de Cooper Noriega, el tiktoker de 19 anys que ha aparegut mort

Apareix mort un reconegut tiktoker de 19 anys després de publicar un enigmàtic vídeo

Cooper Noriega, l'estrella de 'Tiktok' que acumula més de dos milions de seguidors, ha aparegut sense vida al pàrquing d'un centre comercial

Les xarxes socials ploren la mort de Cooper Noriega, una reconeguda estrella de TikTok que ha aparegut sense vida amb tan sols 19 anys. El jove va ser trobat inconscient al pàrquing d'un centre comercial situat als afores de la ciutat de Los Angeles (Estats Units).

Tot i que les autoritats sanitàries van anar ràpidament al lloc després de rebre l'avís, no van poder fer res per salvar-li la vida. Malgrat que encara no han transcendit detalls sobre la causa de la seva mort, es coneix que el cos era a l'interior d'un vehicle i no presentava cap mena de lesió. En aquest sentit, no hi ha cap sospita que la mort hagi estat fruit d'un crim.

Tot i això, la mort de Noriega està sent investigada per l'oficina del metge forense del comtat de Los Angeles. Per tant, caldrà esperar els resultats de l'autòpsia per concloure què li va passar al jove.

Pla general de Cooper Noriega al carrer
Cooper Noriega va confessar un intent de suïcidi en 2020 | INSTAGRAM: COOPER.NORIEGA

L'inquietant vídeo que va publicar Cooper Noriega dies abans d'aparèixer sense vida

Cooper Noriega, només uns dies abans d'aparèixer sense vida, va publicar un vídeo enigmàtic que va cridar l'atenció dels seus seguidors. I és que en ell, el creador de contingut apareixia amb un físic i una actitud una mica estranya.

L''influencer' es mostrava estirat al seu llit, amb unes ulleres molt marcades i sense deixar veure pràcticament el seu rostre, el qual estava tapat per una caputxa grisa. A més, al vídeo l'acompanyava una descripció breu que ara fa saltar totes les alarmes.

«Qui més està pensant que morirà jove?», va escriure Cooper Noriega. Un pensament que, malauradament, es va complir pocs dies després.

«Sento que aquest va ser el seu senyal i no ho van tenir en compte», escrivia un seguidor recentment al vídeo. «Estava avisant...», també es pot llegir entre centenars de comentaris. «He sentit un buit tan estrany en llegir la notícia... Vola alt cap al cel, mereixies tot i espero que la teva ànima obtingui allò que el teu cos no va poder», escrivien.

El 2020, el creador de contingut va compartir amb els seus fans que havia patit una «sobredosi/intent de suïcidi». Encara que el gener del 2021 hi va haver millors notícies, ja que l''influencer' va celebrar amb els seus seguidors que feia 90 dies que estava sobri i li va dir a la seva comunitat que estava compromès a mantenir-se net.

Cooper Noriega, tota una estrella de TikTok

Cooper Noriega era un jove de 19 anys molt reconegut a Internet, especialment a TikTok. En aquesta xarxa social, el creador de contingut feia vídeos en què parlava de moda, feia comèdia, tractava el 'skateboarding' i feia 'vlogs' que van arribar a captivar més de dos milions de seguidors.

Primer pla de Cooper Noriega en un dels seus vídeos a TikTok
Cooper Noriega acumulava més de dos milions de seguidors a TikTok | TikTok

L'estrella d'aquesta xarxa social ja va arribar a confessar alguna vegada que tenia una dura història de vida. I és que ell mateix havia explicat que lluitava contra les addiccions des que tenia 9 anys. «Pots pensar que és una bogeria, però aquesta és la vida que m'han donat», va dir sobre el tema al seu moment.

A més, un dels seus objectius, arran de la fama que li va donar TikTok, era conscienciar la societat sobre la importància de la salut mental. «M'agradaria fer servir la influència que m'han donat per crear un espai construït sobre la difusió de la consciència i la normalització de les converses sobre malalties mentals», va confessar en una ocasió.

I és que un dels somnis de Cooper Noriega era obrir un centre de rehabilitació per ajudar altres persones que tenien problemes semblants als que ell va tenir. Un desig que, per desgràcia, ja no podrà complir.