Miryam Romero ha mort a una edat molt jove

La causa de la mort de Miryam Romero, mítica presentadora d'Antena 3

Miryam Romero ha mort aquest diumenge, 12 de juny

El món del periodisme s'ha quedat orfe després de la mort de Miryam Romero, una de les periodistes més respectades i admirades de tot el país.

Aquest diumenge, 12 de juny, Antena 3 va voler anunciar en directe la mort, no només d'aquesta reconeguda presentadora, sinó també la de la seva companya i ajudant de producció, Inmaculada Salvador.

L'encarregada de donar aquesta notícia inesperada va ser Mónica Carrillo. Abans de finalitzar l'emissió de la segona edició de 'Notícies Cap de Setmana' d´Antena 3, es va dirigir a l'audiència de la cadena totalment devastada.

Imatge de Miryam Romero.
Miryam Romero va ser presentadora d'informatius. | Antena 3

«Acabem la setmana amb una notícia molt trista per a aquesta redacció», va començar dient la companya de Miryam Romero.

«Avui han mort prematurament dues companyes molt estimades a Antena 3: Immaculada Salvador, productora d'aquesta casa, i Miryam Romero , a qui molts de vosaltres la recordareu perquè ha estat la nostra editora i presentadora des de...», va continuar sense poder articular paraula.

«Els demano disculpes perquè l'emoció ha pogut amb aquesta notícia tan commovedora per a tots nosaltres. Tornem dissabte que ve. Gràcies per acompanyar-nos. Bona nit».

Ara, i només unes hores després de la mort, s'ha sabut la causa de la mort d'aquesta mítica presentadora d'Atresmedia.

Les causes de la mort de Miryam Romero

La mort de Miryam Romero ha deixat totalment commocionat el món del periodisme. I és que, des que va començar el seu camí dins de l'empresa de San Sebastián de los Reyes l'any 1990, s'ha convertit en una de les cares més importants de la cadena.

A la seva primera etapa, va formar equip al costat del periodista Luis Herrero als informatius d'Antena 3. Encara que, anys més tard, la periodista va passar a l'edició de cap de setmana de la mà de Pedro Piqueras.

Durant tots aquests anys, la comunicadora va desenvolupar la seva carrera professional a Cadena Cope, Antena 3 Radio, TVE i Antena 3, mitjà en què va arribar a ser subdirectora i editora dels espais informatius.

Ara, i gràcies al comunicat emès des de la mateixa cadena, hem pogut saber la causa de la mort de Miryam Romero. Als seus 59 anys, aquesta coneguda conductora d'informatius se n'ha anat després de no poder superar una complicada malaltia contra la qual feia anys que lluitava.

Les xarxes socials es bolquen amb Miryam Romero

Com es podia esperar, la mort de Miryam Romero no ha passat desapercebuda per als usuaris de les xarxes socials. Centenars de persones han volgut mostrar el seu condol després de fer-se pública aquesta inesperada notícia.

Però, sens dubte, els missatges que han cridat més l'atenció han estat els dels seus propis companys de professió. Una de les primeres a pronunciar-se ha estat Mónica Carrillo.

Després de la seva emotiva intervenció televisiva, la companya de professió de Romero ha fet ús del seu compte de Twitter per acomiadar-se una vegada més de les companyes. A més, ha aprofitat per demanar perdó a l'audiència d'Antena 3.

«A la redacció d'Antena 3 Noticias estem desolats per la pèrdua de Miryam i Inma. Aquest ha estat el nostre homenatge a elles i a les seves famílies. Sento molt haver-me trencat en explicar-ho. Diuen que l'excés de veritat mai és dolent. Aquí hi havia molta veritat».

Primer pla d'Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana lamenta la mort de Miryam Romero | GTRES

Una altra de les persones que no ha volgut deixar passar l'ocasió per acomiadar-se de Romero ha estat Ana Rosa Quintana . En plena recta final de la seva lluita contra el seu càncer de mama,'la reina dels matins' ha volgut enviar un emotiu missatge a la família de la seva companya.

«Quina notícia tan trista . Els meus condols a les famílies. Vaig tenir molta relació amb Miryam, no m'ho podia creure. DEP», ha escrit al seu compte oficial de Twitter.