Vehicles en direcció Barcelona i carril addicional obert a l'AP-7 a l'altura de Gelida en l'operació tornada de Dilluns de Pasqua

Més problemes a l'AP-7 aquest dilluns per un nou accident amb un camió

Un incendi a l'AP-7 obliga a tallar la via

Un nou incendi a l'AP-7 obliga a tallar la via. S'ha produït aquest matí, 13 de juny, quan s'han cremat les rodes d'un camió. Quatre dotacions de bombers estan treballant per apagar el foc i de moment no hi ha cap ferit.

Ha passat cap a les 10.30 del matí a l'AP-7 a l'altura de Sant Celoni i en direcció Girona. Els serveis d'emergència s'han vist obligats a tallar la via per evitar possibles accidents i des del perfil de Twitter de Trànsit, recomanen agafar la sortida 11 cap a la C-35.

Les causes del foc encara no han transcendit, però se sap que quatre dotacions de bombers estan treballant en l'incendi. Actualment, no consten persones ferides, però s'haurà d'esperar per veure com evoluciona la situació.

Una setmana de retencions a l'AP-7

Aquesta última setmana, els accidents a l'AP-7 han augmentat. Ahir, diumenge 12 de juny, es van produir retencions de més de tretze quilòmetres a Castellbisbal a causa d'un accident. A l'altura de Gelida també es van produir retencions a causa d'aquest mateix accident.

Només un dia abans, dissabte 11 de juny, un xoc entre una furgoneta i un camió va deixar un mort i un ferit greu a la mateixa carretera. Va ser a la comarca de l'Alt Penedès cap a les 8.30 del matí. La conductora de la furgoneta, una dona de 63 anys, va morir a l'instant. Un altre passatger del seu cotxe va haver de ser traslladat a l'Hospital de Bellvitge, on està ingressat en estat greu. El conductor del camió va resultar ferit també, però lleu. 

I, fa menys d'una setmana, el 9 de juny, a l'AP-7 es va produir un altre incendi a la carretera. En aquesta ocasió, el foc es va produir en un camió cisterna que circulava a l'altura de Barberà del Vallès i en sentit Tarragona

▶️ Un vaixell de Salvament Marítim xoca i enfonsa un iot al Port de Tarragona

Les dotacions de Bombers i serveis d'emergència van estar una mica més de tres hores treballant en l'extinció de l'incendi, en retirar el vehicle i en la neteja de la via. Es va produir més de setze quilòmetres de retencions, però, afortunadament, no es lamenta cap ferit.