Un agent de la Policia Local de Roda de Berà

Nou robatori amb violència a Barcelona per un rellotge

S'ha obert una investigació per trobar els lladres

S'ha produït un violent robatori al districte de les Corts a Barcelona. Uns lladres han robat un rellotge i altres pertinences a un home que estava al carrer. La víctima ha resultat ferida i l'han intervingut per una fractura a la mandíbula després d'haver estat traslladat a l'hospital.

Tot ha ocorregut al carrer Cardenal Reig el passat diumenge. La víctima estava caminant quan es va trobar amb els lladres, que es van emportar el seu rellotge i altres objectes personals. El robatori va ser violent i la víctima va haver de ser traslladada a l'hospital. Tanmateix, es desconeix la identitat dels agressors, però les autoritats policials han obert una investigació. 

Un altre robatori violent a Sant Celoni

A Sant Celoni, el passat 7 de juny, els Mossos d'Esquadra van tenir a dos homes. Un d'ell estava acusat per cinc furts a repartidors de mercaderies, però l'altre està relacionat amb un crim més gran. El segon detingut va cometre un robatori amb violència a l'estació del municipi. 

En col·laboració amb les policies locals, i amb la descripció de la manera d'actuar, es va identificar el primer sospitós i es va establir un dispositiu per incrementar el patrullatge amb agents de paisà i uniformats. El 7 de juny, agents fora de servei van veure el sospitós al bar de l'estació, i es va procedir a la seva detenció.

La identificació va permetre activar diverses patrulles, que es van adreçar ràpidament al lloc. La mateixa tarda del 7 de juny, a la mateixa estació, es va rebre l'avís que un individu havia tret d'una estrebada una cadena d'or a un home, i gràcies a la proximitat dels efectius de paisà a la zona, es va poder detenir l'autor dels fets, de 24 anys.

Entre els dos detinguts sumen 63 antecedents policials. Els homes van passar a disposició del jutge d'instrucció de guàrdia de Granollers, que els va deixar en llibertat amb càrrecs.