Vaca decapitada.

Apareix una vaca decapitada al mar, davant de la platja de Torredembarra

Els fets van tenir lloc ara fa uns dies

La Policia Local de Torredembarra va localitzar fa uns dies el cadàver d'una vaca a tocar de la platja de Baix a Mar, al terme municipal d'aquesta vila. En la seva ruta de control matinal, els dos agents encarregats de la supervisió de l'estat de la mar i els serveis de les platges de Torredembarra, van poder observar un cos flotant a l'aigua, en un punt molt proper a la zona de bany de la platja del barri marítim torrenc.

En acostar-s'hi, amb l'embarcació del cos, van quedar sorpresos: es tractava del cos sense vida d'una vaca, que estava decapitada, i que es trobava en avançat estat de descomposició. Els agents van donar l'avís als diversos cossos de seguretat, que des de feia uns dies tenien constància que podia haver-hi el cos d'un animal de grans dimensions  —inicialment es creia que podia tractar-se d'un cavall—, després que una embarcació privada avisés que els havia semblat veure un cos d'aquestes característiques.

Vaca decapitada.
L'embarcació de la Policia Local de Torredembarra va encarregar-se d'arrossegar la vaca. | Cedida

 

La Policia Local de Torredembarra es va fer càrrec de retirar el cos de la vaca

Davant d'aquesta insòlita situació —fa uns anys, això sí, el cos sencer d'una vaca ja va aparèixer a la platja torrenca—, la Policia Local de Torredembarra va assumir la tasca d'arrossegar el cadàver mar endins. És el protocol a seguir davant de l'estat de descomposició en què es trobava l'animal.

D'aquesta manera, es va evitar que el cos arribés fins al límit de la costa, tot i que ja es trobava molt a prop de la platja, i es va estalviar de crear alarma entre els banyistes que, sent ja el mes de juliol, omplen dia rere dia el litoral de la Torre.