Caen 150.000 € de un camión en una autopista y se lanzan a recoger billetes

Cauen més de 150.000 € d'un camió a l'autopista i els cotxes es llancen a recollir bitllets

La policia ha demanat a la gent que torni els diners

Desenes de cotxes es van parar a una banda de l'autopista de Geòrgia, als Estats Units. Els seus cotxes no tenien cap problema, de fet cap d'ells estava implicat en cap accident. El motiu que els va portar a parar-se al mig de l'autopista va ser un altre: un camió havia començat a perdre bitllets i volien recollir-los.  En total, 175.000 dòlars (més de 155.000 euros) es van quedar repartits per l'asfalt.

Els fets van tenir lloc el passat dimarts, 9 de juliol, a la carretera I-285 de Dunwoody, Geòrgia, EUA. Un vídeo a Twitter mostra com les persones es llencen sense pensar-s'ho dels seus cotxes, desesperats, per intentar recollir el màxim nombre de bitllets del terra.

La gran quantitat de cotxes que es van sumar i es van parar al costat de la carretera van provocar que es bloquegés l'autopista, i per això el Departament de Policia de Dunwoody es va veure obligat a publicar un missatge al seu compte de Facebook, demanant a la gent que deixés de fer-ho: «Ja no hi ha més diners!», van afirmar.

Demanen que es tornin els diners

El portaveu de la policia de Dunwoody, el cap de policia Robert Parsons, va voler recordar que el fet de prendre diners és un delicte, i va demanar a tots els que es van parar a recollir bitllets que ho retornessin a les autoritats com més aviat millor. «Entenem que qualsevol persona en aquesta posició se sentirà temptada, però volem que la gent faci el correcte i torni els diners per a no haver de preocupar-se que la policia toqui a la seva porta», va explicar als mitjans de comunicació locals.

També et pot interessar...