Terry Lacey i els fills, Lacey i John Paul, morts a Killamarsh.

Apareixen morts una mare i 3 nens després d'una festa de pijames a casa

Un criminal hauria entrat en un habitatge per assassinar una família al complet

Killamarsh, un petit poble britànic, ha estat testimoni d'un succés completament terrorífic. Les autoritats van confirmar el passat diumenge 19 de setembre que s'havia produït un assassinat múltiple en un dels domicilis en què s'estava celebrant una festa infantil. La policia anglesa ja ha detingut el principal sospitós i la investigació avança, encara que aquest no col·labora en excés. La premsa local s'ha fet ressò de la informació per intentar que els ciutadans aportin qualsevol detall que pugui ser útil.

Terry Harris, els seus dos fills i la millor amiga d'un d'ells haurien estat cruelment assassinades per un home. Els fets s'han produït al comtat de Derbyshire, al domicili de la família, durant una festa de pijames. Els investigadors han reunit els familiars de les víctimes per trobar les respostes que estan buscant, i cada vegada estan més a prop de resoldre el cas. La població està molt conscienciada amb el que li ha passat a Lacey Bennet, a John Paul Bennet i a Gonnie Gent.

Els nens assassinats tenien 11 i 13 anys

Els germans Lacey Bennet i John Paul Bennet tenien 11 i 13 anys respectivament. Tenien tota la vida pel davant, però qualcú ha arruïnat el seu futur per un atac que encara s'estan investigant. Els habitants de Killamarsh s'han solidaritzat amb l'entorn de les víctimes, entre les quals hi ha Gonnie Gent, també d'11 anys, l'última víctima. La jove era a la casa convidat per la família.

Gent era amiga de la família Bennet, així que els seus pares li van donar permís per traslladar des del seu poble, Sheffield, fins al lloc del crim. Mai van pensar que pogués succeir una cosa semblant i ara estan molt penedits d'haver autoritzat aquesta cita. Mitjans locals informen que els psicòlegs estan treballant per intentar que el pare i la mare de Gent eliminin la culpabilitat. Ara el més important és que col·laborin a reconstruir els fets per trobar el culpable, tot i que ja hi ha detingut un sospitós.

La policia sospita d'un familiar: «Cors destrossats»

Les autoritats van pensar que l'assassinat hauria pogut ser comès per un familiar de Terry, Lacey i Joan Paul, encara que tenen diverses teories. De moment han detingut un sospitós, anomenat Damien Bendall, qui complirà condemna a presó fins que no demostri la seva innocència. Els periodistes britànics que estan seguint el succés no saben com actuar, ja que la informació que reben en bastant contradictòria. El que sí està clar és que la població està commocionada i que tots han de col·laborar amb la justícia.

El centre escolar a què anaven els menors ha suspès les seves classes per retre'ls homenatge i també han escrit un comunicat. «Els nostres cors estan destrossats després de la tràgica notícia d'aquest cap de setmana», escriu l'institut. «Lacey i Connie acabaven d'embarcar en el seu viatge a l'escola secundària i ja van deixar una impressió positiva en tots. John Paul era un jove popular i educat, molt estimat pel personal i amb un grup molt unit d'amics», lamenta l'escrit del centre.