Apunyalament al Raval

Vídeo: Apunyalen i roben a un noi a plena llum del dia a Barcelona

No ha estat l'únic succés amb arma blanca d'avui a Barcelona

Tarda i matinada molt complicades per als Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona a causa de dos greus successos. El primer va tenir lloc ahir a la tarda al districte de Ciutat Vella de Barcelona, al barri del Raval, quan quatre homes van apunyalar i robar a un jove que es trobava caminant per la zona a plena llum del dia.

Els fets van tenir lloc al carrer Sant Josep Oriol de la ciutat comtal al voltant de les 19:58 hores tal com assegura El Caso. D'aquesta manera, es pot observar en les imatges del vídeo, com quatre nois intenten robar a un jove que es trobava pel carrer. Aquest, s'hi va resistir i, com a conseqüència, un dels assaltants li va propinar una apunyalada amb una arma blanca a la zona de l'abdomen.

Una persona ha resultat ferida d'arma blanca en un robatori al districte de Ciutat Vella de Barcelona, segons han informat la Guàrdia Urbana i fonts municipals. Els fets van tenir lloc al carrer Sant Josep Oriol del barri del Raval, al districte de Ciutat Vella.

La Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra van detenir quatre individus que fugien del lloc després de cometre el robatori. En l'escorcoll van trobar les dues cadenes d'or que havien robat i l'arma blanca que havien fet servir. Afortunadament, el ferit no revesteix gravetat. Així ho ha informat el cos de la policia barcelonina a les seves xarxes socials.

«Conjuntament amb els Mossos d'Esquadra, detenim 4 individus que fugien després de cometre un robatori amb violència a Ciutat Vella. A l'escorcoll vam trobar les dues cadenes d'or que van robar i l'arma blanca que van fer servir».

▶️ El vídeo de la setmana

Una baralla amb arma blanca

Hores més tard, es va produir l'altre succés. El qual ha tingut lloc durant aquesta matinada entre els carrers Marina i Mallorca de Barcelona. 

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta matinada dues persones implicades en una baralla amb arma blanca a Barcelona. Els agents van rebre l’avís al voltant de tres quarts de cinc d’aquest divendres i es van dirigir al lloc de la baralla, entre els carrers Marina i Mallorca. Un cop allà, van arrestar dues persones relacionades amb el succés. 

Segons informa El Caso, els dos homes detinguts haurien apunyalat a més d'una persona en el marc d'una baralla encara que, fins al moment, no es coneix l'estat de les víctimes. A hores d'ara, la policia catalana està investigant els fets.