Agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra davant l'entitat bancària assaltada a Lleida

Assalta per segona vegada una entitat bancària i fereix dos treballadors a Lleida

Va entrar amb una arma blanca i un martell

Els Mossos d'Esquadra han tornat a detenir aquest divendres el mateix home que van detenir dimecres de la setmana passada per assaltar l'oficina del Banc Santander de l'avinguda Prat de la Riba de Lleida. Llavors es va encarar amb els treballadors amb una arma blanca i es va endur 1.500 euros.

Aquest divendres ha tornat a entrar a la mateixa oficina, amb una arma blanca i també amb un martell, segons els Mossos. Després de tornar a discutir amb els treballadors ha ferit el vigilant de seguretat al cap i al subdirector al braç, mentre l'intentaven reduir amb l'ajuda d'un client que era al banc. Es tracta d'un veí de Lleida de 28 anys i nascut a Somàlia que tindria algun conflicte amb l'entitat. Els fets han passat cap a la una del migdia.

L'home va passar la setmana passada a disposició judicial per l'atracament del 28 d'octubre, en què també va colpejar un treballador, però va quedar en llibertat amb càrrecs. Després d'aquest segon assalt, els Mossos l'han detingut com a presumpte autor dels delictes de temptativa d'homicidi, lesions i per robatori amb violència i intimidació. Està previst que torni a comparèixer davant del jutge entre avui i aquest cap de setmana.

Detingut per forçar el caixetí d'una màquina per fer fotos a Lleida

El passat dimecres dia 4 els Mossos van detenir un veí de Lleida, de 50 anys i nacionalitat espanyola, com a suposat autor de quatre robatoris amb força i un delicte de danys. Els fets van tenir lloc a les 18.00 hores quan una patrulla va veure com l'home estava forçant el caixetí d'una màquina de fer fotos ajudant-se d'una barra de ferro. 

Els agents van intervenir-li la bossa que duia plena d'eines per cometre robatoris. A més, el detingut havia intentat robar en una altra màquina de fer fotos, segons van poder saber els Mossos. 

D'altra banda, al detingut se'l relaciona amb tres robatoris amb força que es van cometre durant l'estiu. D'aquests tres, el primer va tenir lloc en una llar municipal on va robar material electrònic. El segon va ser en una botiga on es va emportar la recaptació de la caixa enregistradora després d'haver forçat la porta d'accés. L'últim va ser en un supermercat on va forçar la porta d'emergència i es va endur objecte de perfumeria i alimentació per un valor superior als 2.000 euros.