URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Mor de manera fulminant i amb tan sols 21 anys la coneguda cantant i 'influencer' Brax

Ha estat la seva mare qui ha donat la notícia a través de les xarxes

La jove rapera de 21 anys Braxton Baker, ‘Brax’, qui va perdre la vida el 5 de novembre
Braxton Baker, de 21 anys, ha perdut la vida per raons que encara es desconeixen | Youtube

El món de la música es troba de dol després de la inexplicable defunció de la rapera Braxton Baker, més coneguda com a Brax. L’artista era també influencer i escriptora, i en el moment de la seva mort es trobava en un retir espiritual per inspirar-se a crear noves obres.

La mort ha estat confirmada per la seva mare, Letricia Loftin Russell, qui acompanyava el missatge d’un vídeo on es pot veure una recopilació d’imatges de la jove rapera. Així, anunciava una notícia que deixava impactats el milers de fans de la jove: «El nostre àngel ha ascendit».

Braxton Baker, molt més que una jove rapera

Sense entrar en més detalls sobre la causa de la defunció, la mare de l’artista assegura que «en el moment del seu ascens ella jeia en forma sagrada. No hi havia arraps, no hi havia ferides, el seu ser intern i extern era completament pur», escrivia la mare sota el vídeo. «Va ser un alliberament espiritual. Déu va recuperar a l'àngel que ens va prestar».

Precisament ha estat Letricia Loftin qui ha anunciat que l’artista es trobava en un retir, no només per elaborar un nou àlbum sinó per reactivar el seu costat més literari: «Braxton estava en un retir espiritual, elaborant i curant acuradament el seu art. Des de llavors, ha dedicat el seu art a la humanitat i la curació, component dos àlbums i tres novel·les».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our angel, Braxton Blue.B Baker has ascended. At the time of her ascendance she laid in sacred form. There were no scratches there were no bruises, her internal and external being was completely pure. It was a spiritual release. God retrieved the angel He loaned us. Braxton was in spiritual retreat, carefully crafting and curating her art. She has since dedicated her art to humanity and healing, composing two albums and three novels. Most recently she was in the process of forming her brand merging her loves for fashion, and the work of Black queer revolutionary womxn. Braxton knew that God was working through her, she had “vessel” and “gifted” permanently placed on her body. She knew that her brilliance and art would be shared with the world in God’s timing. This is just the beginning, our whole beings are dedicated to sharing her sacred art with the world. Braxton emphasized, “I’m just delivering God’s message, I’m here and it’s all beyond me. My purpose is way way far greater than me.” ***We do not own the rights to this music*** but the art that is coming is a gift to the world.

Una publicación compartida de Letricia Loftin Russell (@letricia.loftin) el

A més, ha informat que la seva filla també estava formant la seva marca de roba, que combinava el seu amor per la moda amb la revolució ‘Black Lives Matter’ que tant d’actualitat està als Estats Units. Així, va començar a impulsar l’activisme contra la brutalitat policial mentre creava la seva pròpia marca de roba, centrant-se també en la seva carrera musical i com a escriptora.

La seva mare assegura que el seu art, sigui en el món de la moda o de la música, no s’esborrarà amb la seva mort: «Ella sabia que la seva brillantor i art serien compartits amb el món en el temps de Déu. Això és només el començament, tot el nostre ésser està dedicat a compartir el seu art sacre amb el món».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Link in bio.

Una publicación compartida de @ braxattacks el


Comentaris

envia el comentari